PUBG Lite için sistem önerisi

mcsmoge

Hectopat
Merhaba arkadaşlar PC toplamak istiyordum. Ekran kartı, işlemci falan hiç aram yok. Heart Of Iron 4, PUBG Lite, Adobe PS kaldırsın yeter. Çok ayrıntılı olmasın. Hardiskim var. Kasa, monitör, klavye, mouse yok. Yardım edebilir misiniz?

Hocam o sisteme birkac ayar gerekiyor yaklaşık 2600tl etmekte o zaman her türlü istediğiniz oyunları oynarsınız o şekilde, yapıp linkini atacağım birazdan.
Hocam malesef telefondan linkini atamadım fakat ordan kasayı özelleştir bölümünden anakartı en ucuz olan b450 yap daha iyi olacaktır. Rami 8gb 3000mhz olandan al tek slot ondan 2 adet al. Güç kaynağını 600w olanla değiştir o şekilde sistem iyi oluyor baya, bütçene göre anakartı değiştirmeyebilirsin de.
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA hocam bu şekilde oldu monitör klavye filan sadece 800tl tutuyor zaten bütçenizi biraz arttırmalısınız veya 2.ele yönelmeniz gerekebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı