PUBG Lite için telefonu mikrofon olarak kullanmak mümkün mü?

Elimde Samsung telefon kutusunun içinden çıkan mikrofonlu kulaklık var onu kasaya veya ses sistemine taksam çalışırmi oyunda acaba ?
Çalışır neden olmasın. Ben sadece ses için takıyorum mikrofonlu olmadığı için. Mikrofon varsa haliyle o da olur. Daha doğrusu elinizdeki kulaklığı deneseniz sorunuzun cevabını daha çabuk almış olurdunuz aslında. Çalışmazsa sorun varsa söylersiniz.

Çalışır neden olmasın. Ben sadece ses için takıyorum mikrofonlu olmadığı için. Mikrofon varsa haliyle o da olur. Daha doğrusu elinizdeki kulaklığı deneseniz sorunuzun cevabını daha çabuk almış olurdunuz aslında. Çalışmazsa sorun varsa söylersiniz.
Bilgisayarın kulaklık bölümüne taktım az önce ama çalışmadı neden olabilir acaba ?

Kulaklıkların jak giriş farkları yüzünden olabiliyor böyle bir şey. Kulaklık tarafına tam olarak taktığınızda sadece müzikleri duyup sözleri boğuk duymaya sebep olabiliyor. Dediğiniz gibi hafif geri çekince düzeliyor. Fakat mikrofon olarak telefon kulaklığı hiç denemediğim için nasıl çözüm önereyim emin değilim.
Mikrofon tarafında dediğiniz şekilde görmesini sağlayıp, ses kayıt cihazı olarak bu mikrofonu seçin. Daha sonra ses kayıtr programı ile sesinizi alıyor mu test edin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı