PUBG Lite internet bugu sorunu

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben de şöyle bir sorun var. Telefonumdan bağlanıyorum interneti. Bazen ping çıkıyor, (çıkmadan da yapıyor) geri ping düşünce de araca binemiyor, elime silah alamıyor veya bırakamıyorum. Arkadaş ile oynuyorum, o da telefondan bağlanıyor, onda böyle bir şey yok. Yaptıklarım;

-Windows 7'ye düşürdüm. (10'da takılıyordu. )
-Başka telefon bağlantısı denedim. (S8 telefon)
-Onarım denedim.

Varsa düşündüklerinizi bilmek isterim. Herkese iyi sosyaller.
Bilen yok mu ?

Son düzenleme:
Telefonunuzdaki internetinizle alakalı sorundur o halde. İnterneti telefondan alınca sonuçta telefondaki hız gibi olmaz hızınız. Başka şekilde interneti kullanma durumunuz yok mudur? PUBG Lite ben de ara sıra laptopla oynarım ama WİFİ bağlantım yeterli düzeyde olduğu için bu tür sorun yaşamıyorum.

Başka internetle denedim. Bir cafenin internetini gece yarısı saat 3-4 sıralarında denedim yine aynı hata devam ediyor. Telefonda sıkıntı yok yani.

Oyunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz isterseniz. PUBG Lite sorun yaşayanlar vardı farklı türlerde sanırım sizinki de o tür sorun.

Yok hocam internet ile alakalı değil. Sorun şöyle işliyor. İnternet anlık da olsa kesilip tekrar gelince sunucu bağlantınız kopuyor. Oyunu Alt+F4 ile kapatıp açınca düzeliyor. Aslında silah alamıyor, arabaya binemiyor değilsiniz. Oyuncu sizde hareket ediyor gibi görünsede etmiyordur. Bunu anlamak için çantadan yere bir eşya bırakın. Bıraktığınız eşya internetin kesildiği anda bulunduğunuz noktada olacaktır. Sorun PUBG ile alakalı. Geçici çözüm için bunu fark ettiğiniz anda Alt+F4 yapıp tekrar giriş yapın. Arkadaşınız varsa sizi korur, yoksa Allah'a emanet olun

Zaten ping çıkmadan da yapıyor bazen. Arkadaşımla oynuyorum demiştim, zaten artık böyle birşey yaşandı mı kanka pinge düştün diyor, anlıyorum ve hemen beni korurken oyunu hızlıca yeniden başlatıyorum.
Oyunu kaldırıp tekrar yükleyip deneyebilirsiniz isterseniz. PUBG Lite sorun yaşayanlar vardı farklı türlerde sanırım sizinki de o tür sorun.
Onarım denedim, yeniden yükledim ama maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…