PUBG Lite kapatılmalı mıydı?

Kapatılma sebebi bence hileler değil çünkü hilelerin artma sebebi zaten hiç güncelleme veya bir önlem alınmamasıydı zaten, oyuna sadece birkaç defa güncelleme geldi onun dışında çok uzun bir süre güncelleme gelmedi açık betadaydı açık beta süreci bitmeden oyunu kapatma kararı aldılar.

Bilgisayarda oynadığım ilk PUBG oyunuydu ve sebepsizce Lite sürümünü oynamıştım normal sürümünü sistemim rahatça kaldırmasın rağmen.
İlk 7. Sınıfta oynadım oyunu benim için çok güzeldi çok zevk alıyordum. Zaten benim 6/7. Sınıfta PC'den oynadığım tek oyun emülatör Pubg mobile olduğu için Lite aurydı. Bence kapatılmaması gereken bir oyundu.

Pubg markasını bitiren hareket oldu Lite'a verilen güncelleme desteğinin kesilmesi.

Ben pubg lite'ın betasına başvurmuş ve uzun zaman oynamış birisi olarak kapatılmasaydı keşke demiştim fakat oyun, oyun pazarı için uygun değildi. Öncelikle oyunun hedef pazarı çok büyük değildi. Oyunun hedef kitlesi pubg oynatamayan bilgisayarlarda alternatif olmaktı. Fakat problem şurada; "Mobile", Mobile hali hazırda büyük paralar getiren ve oynanması, oyunculara ve oyuncuların ulaşması kolay bir oyundu, hindistan, arap ve doğu ülkeleri sağolsun pazar payı bayağı büyümüştü. Pubg lite'a gerek yoktu aslında, neredeyse herkes mobile oynayabilirken hedef, mobile kıyasla daha az olan, düşük sistemli kullanıcılardı. Günün sonunda mobile kadar para kazandırmayan, sunucu bakımları gibi giderleri karşılamayan, oyuncu sayısının mobile ve PC versiyonundan az olduğu ve hile sayısının günden güne arttığı bir oyuna dönmüştü. Oyunun son günlerini görmüş birisi olarak, oyun oynanmaz haldeydi. Tabii bir diğer sebep ise iş bilmeyen yönetim ve reklam ekibiydi. Bir diğer sebep ise Fortnite'dı. Fortnite, PUBG PC'ye kıyasla düşük sistem gereksinimi istiyordu, Pubg lite'ın istediği önerilen sistem gereksinimlerine denk bir bilgisayarınız varsa Fortnite oynayabiliyordunuz zaten. Yani sonuç şu; Para kazandırmayan her iş bir gün gider, kapanır, batar.

Zamanında bilgisayarım kötü iken Pubg Lite yardımıma yetişmişti. Oynaması oldukça zevkliydi ve oyuncu kitleside iyiydi. Geliştiricilerin oyun ile ilgilenmemesi yüzünden hileler arttı ve oyun oynamayacak hale geldi.

Hile vb gibi seyler degil PUBG Lite ekibini Mobile PUBG'nin yeni cikacak olan oyununun ekibine aldilar.

Benim laptop çok kötüydü PUBG oynamaya yetmiyordu. PUBG Lite ilk çıktığı gün çok sevinmiştim. İnternet de o zamanlar çok yavaştı download 8 miydi neydi öyle bir şeydi. Geceden bıraktım indirmeye sabah heyecanla açtım DirectX hatası verdi. Meğerse ekran kartım uyumlu değilmiş. Çözümünü hiçbir zaman bulamadım. Çok denemiştim ve hayallerim yıkılmıştı. Şimdi PUBG oynayacak PC var ama ne heves kaldı ne bir şey... (not: HP bir laptoptu ekran kartı HD Graphics 3000 di)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kapatılmamalıydı hem oynayanı çoktu hem de bilgisayarı kötü olanlar için eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyundu.

Maalesef öyle oluyor hocam eskiden ya aile izin vermezdi ya da para olmadığı için alınmazdı bilgisayar.

Oynayanı ortalama bir oyun için çoktu fakat hali hazırda pubg mobile'ın yanında kârsız bir işti.

Biraz uzun ama burada bahsettim bütün sebeplerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…