ozsoi
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Uçak ve Uzay Mühendisi
Merhabalar, PUBG Lite'da oyun içinde ekranımın kapsamadığı alanlardan uçak sesinden tutun, ayak sesi, araba sesi, silah sesine kadar hiçbir ses gelmiyor. Mesela uçak geliyor, uçağa arkamı dönüyorum sesi gelmiyor veya arabada kornaya basıyorum yana bakıyorum korna sesi kayboluyor gibi gibi.
Bu sorunu benim dışımda yaşayan ve çözebilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
Not: Sorunun kulaklıktan da olabileceğini düşünüyorum 1 ay öncesine kadar diğer kulaklığım takılıydı ve böyle bir sorun yoktu ancak kulaklığımın değişmesi üzerine birçok güncelleme geldi güncellemelerden de olabileceğini düşünmüyor değilim.
Şu anda kullanmak zorunda olduğum kulaklık 3.5 mm jack girişli standart bir kafa bantlı kulaklık (Turkish Airlines kafaüstü kulaklığı).
Bu sorunu benim dışımda yaşayan ve çözebilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
Not: Sorunun kulaklıktan da olabileceğini düşünüyorum 1 ay öncesine kadar diğer kulaklığım takılıydı ve böyle bir sorun yoktu ancak kulaklığımın değişmesi üzerine birçok güncelleme geldi güncellemelerden de olabileceğini düşünmüyor değilim.
Şu anda kullanmak zorunda olduğum kulaklık 3.5 mm jack girişli standart bir kafa bantlı kulaklık (Turkish Airlines kafaüstü kulaklığı).
Son düzenleyen: Moderatör: