OlkyNs Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 788 Makaleler 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2019 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #2 Ben kanser oldum, tavsiye etmiyorum şahsen
OlkyNs Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 788 Makaleler 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2019 #3 Anil26 dedi: Ben kanser oldum, tavsiye etmiyorum şahsen Genişletmek için tıkla... Uğraşmak isteyene.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #4 Silinen üye dedi: Uğraşmak isteyene. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, ping değerlerini de göz önüne almak gerek.
Silinen üye dedi: Uğraşmak isteyene. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, ping değerlerini de göz önüne almak gerek.
OlkyNs Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 788 Makaleler 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2019 #5 Anil26 dedi: Kesinlikle, ping değerlerini de göz önüne almak gerek. Genişletmek için tıkla... Ping değerlerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım PUBG Lite'da. Normal PUBG'den daha stabil.
Anil26 dedi: Kesinlikle, ping değerlerini de göz önüne almak gerek. Genişletmek için tıkla... Ping değerlerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım PUBG Lite'da. Normal PUBG'den daha stabil.