Çözüldü PUBG Lite Launcher açılmıyor | Update fail 0xC0000020B

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ashitaka

Centipat
Ekran resmi ve Process Monitor log dosyası var, benzer sorunlarla ilgili internette önerilen çözümleri denedim lakin hiçbiri fayda etmiyor. Bir çözüm önerisinde bulunanlara şimdiden teşekkürler :).

Process Monitor Log Dosyası

pubg hata.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
KYK yurdunda iseniz gayet normal. Oyunun sunucusuna bağlantıyı bloklamışlar büyük ihtimalle.
Öncelikle ilginize teşekkürler. İlginç şekilde "E:\Games\PUBGLite\launcher_updater.exe"ye ait bir rapor alamıyorum, ilk aldığım raporu alırken izlediğim yolu izliyorum fakat gene de olmuyor. Diğer doysa ise bu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette. KYK yurtlarında internet artık kotalı olduğu için son çare olarak düşünmüştüm sadece, ama başka çare de kalmamış gibi görünüyor.

KYK yurdunda iseniz gayet normal. Oyunun sunucusuna bağlantıyı bloklamışlar büyük ihtimalle.
Evet galiba durum bundan ibaret, telefon interneti ile denediğimde hata vermedi. Bu niye daha önce aklıma gelmedi ben de anlayamadım. Geçen yıl böyle bir durum olmadığı için ben de bu durumu göz ardı ettim herhalde. Vakit ayırdığınız için teşekkürler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı