Z zeroniii Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 12 Çözümler 1 23 Mayıs 2019 #1 Bu hatayı alıyorum dostlar. Çözüm yolu bilen var mı? Yeniden yüklemek işe yaramıyor. Dosya Ekleri launcherhata.PNG 4,9 KB · Görüntüleme: 738
Çözüm Z Z zeroniii 28 Mayıs 2019 Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama.
Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama.
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Mayıs 2019 #2 Çözelbildin mi Artı 0 Eksi
Myt Decapat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 26 Çözümler 1 25 Mayıs 2019 #3 Bende de aynı hata var. Çözdün mü? Artı 0 Eksi
zyzzz Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 36 25 Mayıs 2019 #4 Oyunu kurulu olduğu klasördeki launcher ile başlatın. Artı 0 Eksi
Myt Decapat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 26 Çözümler 1 26 Mayıs 2019 #5 zyzzz dedi: Oyunu kurulu olduğu klasördeki launcher ile başlatın. Genişletmek için tıkla... malesef olmuyor Artı 0 Eksi
zyzzz dedi: Oyunu kurulu olduğu klasördeki launcher ile başlatın. Genişletmek için tıkla... malesef olmuyor
ömer karadağ Hectopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2019 #6 zyzzz dedi: Oyunu kurulu olduğu klasördeki launcher ile başlatın. Genişletmek için tıkla... ne yaptıysam olmadı bi çözüm beyler aynı hata bendede var herşeyi güncelledim gene aynı :/ Artı 0 Eksi
zyzzz dedi: Oyunu kurulu olduğu klasördeki launcher ile başlatın. Genişletmek için tıkla... ne yaptıysam olmadı bi çözüm beyler aynı hata bendede var herşeyi güncelledim gene aynı :/
Myt Decapat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 26 Çözümler 1 26 Mayıs 2019 #7 ömer karadağ dedi: ne yaptıysam olmadı bi çözüm beyler aynı hata bendede var herşeyi güncelledim gene aynı :/ Genişletmek için tıkla... dostum launcherlpc.dll adlı bir dosya var onu indirmek gerekte dosyayı bulamıyorum aynı sorun bende de var Artı 0 Eksi
ömer karadağ dedi: ne yaptıysam olmadı bi çözüm beyler aynı hata bendede var herşeyi güncelledim gene aynı :/ Genişletmek için tıkla... dostum launcherlpc.dll adlı bir dosya var onu indirmek gerekte dosyayı bulamıyorum aynı sorun bende de var
zyzzz Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 36 26 Mayıs 2019 #8 Kurulu olduğu klasördeki Launcher'ı yönetici olarak başlatmayı deneyin. Ben böyle çözdüm. Artı 0 Eksi
Myt Decapat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 26 Çözümler 1 26 Mayıs 2019 #9 zyzzz dedi: Kurulu olduğu klasördeki Launcher'ı yönetici olarak başlatmayı deneyin. Ben böyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... malesef olmuyor Artı 0 Eksi
zyzzz dedi: Kurulu olduğu klasördeki Launcher'ı yönetici olarak başlatmayı deneyin. Ben böyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... malesef olmuyor
KS KS Z zeroniii Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 12 Çözümler 1 28 Mayıs 2019 #10 Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama.