Z zeroniii Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 12 Çözümler 1 23 Mayıs 2019 #1 Bu hatayı alıyorum dostlar. Çözüm yolu bilen var mı? Yeniden yüklemek işe yaramıyor. Dosya Ekleri launcherhata.PNG 4,9 KB · Görüntüleme: 738
Çözüm Z Z zeroniii 28 Mayıs 2019 Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama.
Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama.
Myt Decapat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 26 Çözümler 1 28 Mayıs 2019 #11 zeroniii dedi: Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama. Genişletmek için tıkla... olmadı yaa zeroniii dedi: Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama. Genişletmek için tıkla... olmuyırrrrrr Artı 0 Eksi
zeroniii dedi: Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama. Genişletmek için tıkla... olmadı yaa zeroniii dedi: Çözdüm, masaüstündeki Launcher'ı kaldırın ve oyunun kurulu olduğu yerdeki Launcher'dan başlatın oyunu. Masaüstündekini kaldırın ama. Genişletmek için tıkla... olmuyırrrrrr
KillerKitty Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 9 4 Haziran 2019 #12 Myt dedi: dostum launcherlpc.dll adlı bir dosya var onu indirmek gerekte dosyayı bulamıyorum aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla... Dosyayı buldum hala bulamadıysan atarım fakat dosyayı bulup ilgili yerlere atsak da sanki atmamışız gibi devam ediyor. Artı 0 Eksi
Myt dedi: dostum launcherlpc.dll adlı bir dosya var onu indirmek gerekte dosyayı bulamıyorum aynı sorun bende de var Genişletmek için tıkla... Dosyayı buldum hala bulamadıysan atarım fakat dosyayı bulup ilgili yerlere atsak da sanki atmamışız gibi devam ediyor.
Myt Decapat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 26 Çözümler 1 4 Haziran 2019 #13 KillerKitty dedi: Dosyayı buldum hala bulamadıysan atarım fakat dosyayı bulup ilgili yerlere atsak da sanki atmamışız gibi devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende indirdim ama olmuyor Artı 0 Eksi
KillerKitty dedi: Dosyayı buldum hala bulamadıysan atarım fakat dosyayı bulup ilgili yerlere atsak da sanki atmamışız gibi devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende indirdim ama olmuyor
BerkeDemir121 Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #14 bende de aynı sıkıntı var " LauncherIpc.dll" indirip gerekli yerlere koymama rağmen hala aynı sorun devam etmekte çözüm bulan yokmu ? Artı 0 Eksi
bende de aynı sıkıntı var " LauncherIpc.dll" indirip gerekli yerlere koymama rağmen hala aynı sorun devam etmekte çözüm bulan yokmu ?