PUBG Lite "LauncherIpc.dll" Hatası

KillerKitty

Decapat
Nedense bu hatanın çözümleri bir işe yaramıyor. Sürücüleri sildim, yükledim. Visual'dan tut netframework'e kadar her şeyi yaptım fakat olmuyor. Belli bir çözümü var mı? Bu 3. gün ve yoruldum gerçekten.

hata.PNG

İnternet üzerinden temiz kaynak bulup LauncherIpc.dll dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu yere atıp tekrar dene oyuna girmeyi.
Bu sorunlar zaten bu yüzden ortaya çıkıyor. Bilip bilmeden oraya buraya dll atıldığı için oluyor. Her sorun aynı yöntemle çözülmeyebilir. Bu da var. Raporda Hangi dll hata verirse onu silip, DirectX ile yüklemesi tavsiye edilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

beklettiğim için üzgünüm umarım doğru yapmışımdır buyrun

İnternet üzerinden temiz kaynak bulup LauncherIpc.dll dosyasını indirip oyunun kurulu olduğu yere atıp tekrar dene oyuna girmeyi.
zaten denemiştim ilginiz için teşekkürler atıyorum fakat sanki atmamışım gibi devam ediyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı