KillerKitty Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 9 31 Mayıs 2019 #1 Nedense bu hatanın çözümleri bir işe yaramıyor. Sürücüleri sildim, yükledim. Visual'dan tut netframework'e kadar her şeyi yaptım fakat olmuyor. Belli bir çözümü var mı? Bu 3. gün ve yoruldum gerçekten.
Nedense bu hatanın çözümleri bir işe yaramıyor. Sürücüleri sildim, yükledim. Visual'dan tut netframework'e kadar her şeyi yaptım fakat olmuyor. Belli bir çözümü var mı? Bu 3. gün ve yoruldum gerçekten.
KS KS KillerKitty Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 9 31 Mayıs 2019 #11 166079 dedi: C++ paketlerini kurun. DLL Kütüphaneleri Genişletmek için tıkla... 2008 den 2019 a kadar olan hepsi kurulu Şunun çözümü dünya üzerinde yokmu gerçekten ? PorscheSever dedi: Rapordan anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... rapordan anlayan yok galiba ? Dosya Ekleri hepsi.PNG 10,8 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleme: 1 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
166079 dedi: C++ paketlerini kurun. DLL Kütüphaneleri Genişletmek için tıkla... 2008 den 2019 a kadar olan hepsi kurulu Şunun çözümü dünya üzerinde yokmu gerçekten ? PorscheSever dedi: Rapordan anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... rapordan anlayan yok galiba ?