Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 23 Mayıs 2019 #1 Arkadaşımla 2 kişi PUBG Lite giriyoruz. İkimiz de hazır vermemize rağmen maç başlamıyor. Hiçbir şey olmuyor. Hazırlanıyor diyor ardından öylece kalıyor. Bir şey olduğu yok.
Arkadaşımla 2 kişi PUBG Lite giriyoruz. İkimiz de hazır vermemize rağmen maç başlamıyor. Hiçbir şey olmuyor. Hazırlanıyor diyor ardından öylece kalıyor. Bir şey olduğu yok.
P8Biscuit Hectopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 172 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2019 #2 Beta aşamasında olduğu için böyle buglar veya sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabretmek gerekiyor :/ Artı 0 Eksi
Beta aşamasında olduğu için böyle buglar veya sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabretmek gerekiyor :/
W WhiteWalker23 Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 307 24 Mayıs 2019 #3 O sorunu ESC basıp Lobiyi Yeniden Başlat dediğinde çözebilirsin. Bende oyun hiç açılmıyor şuan ayrı bir sorun yaşıyorum. Artı 0 Eksi
O sorunu ESC basıp Lobiyi Yeniden Başlat dediğinde çözebilirsin. Bende oyun hiç açılmıyor şuan ayrı bir sorun yaşıyorum.
KS KS Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 24 Mayıs 2019 #4 WhiteWalker23 dedi: O sorunu ESC basıp Lobiyi Yeniden Başlat dediğinde çözebilirsin. Bende oyun hiç açılmıyor şuan ayrı bir sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle de olmuyor. Sorunun nedeni tüm haritaların seçili olmasıymış. Gireceğim haritayı direkt seçip başlatınca sorun olmuyor. Artı 0 Eksi
WhiteWalker23 dedi: O sorunu ESC basıp Lobiyi Yeniden Başlat dediğinde çözebilirsin. Bende oyun hiç açılmıyor şuan ayrı bir sorun yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle de olmuyor. Sorunun nedeni tüm haritaların seçili olmasıymış. Gireceğim haritayı direkt seçip başlatınca sorun olmuyor.
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2019 #5 Ben de aynı problemi yaşıyorum. Açılıyor öylece kalıyor ekranda. Bağlantı zaman aşımına uğradı hatası veriyor sürekli. Bakalım çözüm olursa uygularım. Artı 0 Eksi
Ben de aynı problemi yaşıyorum. Açılıyor öylece kalıyor ekranda. Bağlantı zaman aşımına uğradı hatası veriyor sürekli. Bakalım çözüm olursa uygularım.
maxty061304 Decapat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 1 24 Mayıs 2019 #6 Arkadaşlar pubg lite tikliyorum ve ekran çerçevesi geliyor lâkin beyaz ekran da kalıyor vpn ile turkiyeyi seçtikten sonra giriyor neden ki? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar pubg lite tikliyorum ve ekran çerçevesi geliyor lâkin beyaz ekran da kalıyor vpn ile turkiyeyi seçtikten sonra giriyor neden ki?
ProfJoker Hectopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 5 26 Mayıs 2019 #7 @maxty061304 hangi vpn kullanıyorsun lutfen yazarmısın Artı 0 Eksi