Necipefee Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Bilgisayara PUBG Lite nasıl indirilir veya indirilir mi?
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Necipefee dedi: Bilgisayara PUBG Lite nasıl indirilir veya indirilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun 29 Nisan 2021'de kapatıldı.
Necipefee dedi: Bilgisayara PUBG Lite nasıl indirilir veya indirilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun 29 Nisan 2021'de kapatıldı.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 Necipefee dedi: Bilgisayara PUBG Lite nasıl indirilir veya indirilir mi? Genişletmek için tıkla... Gameloop üzerinden mobile indirebilirsiniz.
Necipefee dedi: Bilgisayara PUBG Lite nasıl indirilir veya indirilir mi? Genişletmek için tıkla... Gameloop üzerinden mobile indirebilirsiniz.
GesseG Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 29 Nisan 2021 tarihinde kapatıldı.
Necipefee Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #6 shechina dedi: Oyun 29 Nisan 2021'de kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Bestty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GesseG dedi: 29 Nisan 2021 tarihinde kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka çok teşekkürler. GhOstseOul dedi: GameLoop üzerinden Mobile indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GameLoop'u denedim olmadı açmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2024
shechina dedi: Oyun 29 Nisan 2021'de kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Bestty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GesseG dedi: 29 Nisan 2021 tarihinde kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka çok teşekkürler. GhOstseOul dedi: GameLoop üzerinden Mobile indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GameLoop'u denedim olmadı açmıyor.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #7 Necipefee dedi: Tamam kanka çok teşekkürler. GameLoop'u denedim olmadı açmıyor. Genişletmek için tıkla... Bluestacks dene.
Necipefee dedi: Tamam kanka çok teşekkürler. GameLoop'u denedim olmadı açmıyor. Genişletmek için tıkla... Bluestacks dene.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #8 Necipefee dedi: gameloop u denedim olmadı açmıyor Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma açık mı bios'tan ?
Necipefee dedi: gameloop u denedim olmadı açmıyor Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma açık mı bios'tan ?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 27 Ağustos 2024 #9 GhOstseOul dedi: BlueStacks dene. Genişletmek için tıkla... BlueStacks FPS oyunları performansı iyi değil ve ban yiyebilir GameLoop dışındaki emulatorlerde.
GhOstseOul dedi: BlueStacks dene. Genişletmek için tıkla... BlueStacks FPS oyunları performansı iyi değil ve ban yiyebilir GameLoop dışındaki emulatorlerde.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.282 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 20 Eylül 2024 #10 Oyun kapandığı için indiremezsin. En yakın hissiyatı veren PUBG Mobile var. Emulatör ile PC'den oynayabilirsin.
Oyun kapandığı için indiremezsin. En yakın hissiyatı veren PUBG Mobile var. Emulatör ile PC'den oynayabilirsin.