PUBG Lite Nvidia GeForce Güncel değil hatası

Harun Demirkol

Decapat
Merhaba,
Arkadaşlar ben PUBG Lite indirdim ama açarken Nvidia GeForce güncel değil ve bir program eksik diyor. Nvidia güncelledim ve PC yeniden başlattım ama gene hala güncelleyin diyor. Ne yapmam lazım?

1.png 2.png 3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm kadarıyla ekran kartınız GeForce GT 210 ve bu kartın en son aldığı sürüm 342.01. Daha önce hiç oynamadım fakat PUBG Lite oynamak için sürümünüz minimum 378.92 olması gerekiyor gibi ve bu durumda oynayamazsınız. Açabilseniz bile muhtemelen bu kart ile sağlıklı performans alamazdınız. Kartınız çok eski ve güçsüz bir kart.

Oyun dx11'i mecbur kılıyor ve senin ekran kartın dx10 destekli ilk başta birinci neden bu. İkinci neden ise Nvidia bu ekran kartlarına olan sürücü desteğini kestiği için dolayısıyla oyun sürücüyü eski olarak algılıyor bu yüzden boşuna zaman kaybedip uğraşma maalesef ekran kartını değiştirmen gerek çözümü bu.

Gördüğüm kadarıyla ekran kartınız GeForce GT 210 ve bu kartın en son aldığı sürüm 342.01. Daha önce hiç oynamadım fakat PUBG Lite oynamak için sürümünüz minimum 378.92 olması gerekiyor gibi ve bu durumda oynayamazsınız. Açabilseniz bile muhtemelen bu kart ile sağlıklı performans alamazdınız. Kartınız çok eski ve güçsüz bir kart.
Allah belasını versin o kartın hiçbir oyunu düzgün kaldirmiyor ona ekran karti dememek lazım diğer ekran kartlarına hakaret oluyor en yakın zamanda değişicem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı