PUBG Lite Oynarken Sistem Çöktü

Zel

Hectopat
Yer
/POC/
Merhabalar. PUBG Lite oynarken oyun oynuyordum birden oyun kapandı masaüstüne geldi, sonra ise bir ekran çıktı bu ekran mavi değildi. Bilgisayar kapatılıyor diyordu, sonra evet hayır işaretleri vardı ben ise evete bastım. Sonra ise bilgisayar yeniden başlatıldı, ben başlatmadım fakat.
Sistem Özelliklerim
  • Ekran kartı: NVIDIA 750 Ti
  • İşlemci: Intel Core i5 6500
  • RAM: 8 GB
Ben anlamadım, dump dosyalarıma baktığım halde hiçbir şey yok, bu arada otomatik olarak yeniden başlatma seçeneği kapalı idi. Bilenler yoruma yazsın beraber bu sorunu çözelim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. PUBG Lite oynarken oyun oynuyordum birden oyun kapandı masaüstüne geldi, sonra ise bir ekran çıktı bu ekran mavi değildi. Bilgisayar kapatılıyor diyordu, sonra evet hayır işaretleri vardı ben ise evete bastım. Sonra ise bilgisayar yeniden başlatıldı, ben başlatmadım fakat.
Sistem Özelliklerim
  • Ekran kartı: NVIDIA 750 Ti
  • İşlemci: Intel Core i5 6500
  • RAM: 8 GB
Ben anlamadım, dump dosyalarıma baktığım halde hiçbir şey yok, bu arada otomatik olarak yeniden başlatma seçeneği kapalı idi. Bilenler yoruma yazsın beraber bu sorunu çözelim :)
Yanlışlıkla PC kapat veya yeniden başlat tuş kısayollarını yani tuş kombinasyonunu kullanmış olabilir bunuda oyun oynarken hissetmemiş olabilirsin.
Sorunu tamamen anlamak için yeniden PUBG lite oyna 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı