2 20AL20 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 291 Çözümler 2 Yer Orlando Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaşlar konuyu başlıkta da belirttim. Yardımcı olursanız sevinirim hayırlı ramazanlar. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2020
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 25 Nisan 2020 #2 Sorunu biraz daha açabilir misiniz? Artı 0 Eksi
badspex Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2020 #3 Oyunun PUBG Lite Gerekli Yazılımlarını yüklediğinizden emin olun, ekran kartı sürücülerinizi güncel olup olmadığını kontrol edin. Artı 0 Eksi
Oyunun PUBG Lite Gerekli Yazılımlarını yüklediğinizden emin olun, ekran kartı sürücülerinizi güncel olup olmadığını kontrol edin.
KS KS 2 20AL20 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 291 Çözümler 2 Yer Orlando Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #4 eth dedi: Sorunu biraz daha açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu başlatıyorum sadece müzik geliyor başka hiçbir şey olmuyor. badspex dedi: Oyunun PUBG Lite Gerekli Yazılımlarını yüklediğinizden emin olun, ekran kartı sürücülerinizi güncel olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet kntrol ettim Artı 0 Eksi
eth dedi: Sorunu biraz daha açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu başlatıyorum sadece müzik geliyor başka hiçbir şey olmuyor. badspex dedi: Oyunun PUBG Lite Gerekli Yazılımlarını yüklediğinizden emin olun, ekran kartı sürücülerinizi güncel olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet kntrol ettim