rusensenkal Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 142 Çözümler 1 10 Aralık 2019 #1 İnternet hızım ve pingim fotodaki gibi. Ama PUBG Lite'da hiç 120'nin altına düşmüyor pingim. DNS'de mi sıkıntı var? Bir yardımcı olsanız.
İnternet hızım ve pingim fotodaki gibi. Ama PUBG Lite'da hiç 120'nin altına düşmüyor pingim. DNS'de mi sıkıntı var? Bir yardımcı olsanız.
ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.096 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #2 Oyunu başka ülkenin launcherinden indirmediğinize eminmisiniz ? Tekrardan temiz kurulum yapabilirmisiniz ? Artı 0 Eksi
Oyunu başka ülkenin launcherinden indirmediğinize eminmisiniz ? Tekrardan temiz kurulum yapabilirmisiniz ?
evcilgangsta Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 181 Çözümler 3 Yer İzmit/Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #3 Ben ilk çıktığı zamanlarda oynuyordum serverlardan ötürü ping oluyordu yani yine yüksek ihtimalle sorun sizde değil. Artı 0 Eksi
Ben ilk çıktığı zamanlarda oynuyordum serverlardan ötürü ping oluyordu yani yine yüksek ihtimalle sorun sizde değil.
KS KS rusensenkal Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 142 Çözümler 1 10 Aralık 2019 #4 ellas dedi: Oyunu başka ülkenin launcherinden indirmediğinize eminmisiniz ? Tekrardan temiz kurulum yapabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... bi kaç hafta format attım pc ye temiz kurulum yaptım zaten. onda bi sıkıntı yok evcilgangsta dedi: Ben ilk çıktığı zamanlarda oynuyordum serverlardan ötürü ping oluyordu yani yine yüksek ihtimalle sorun sizde değil. Genişletmek için tıkla... oyunu çok seviyorum ama bi düzeltemediler şu server ı. para için yapılmış bi oyun olduğu çok belli Artı 0 Eksi
ellas dedi: Oyunu başka ülkenin launcherinden indirmediğinize eminmisiniz ? Tekrardan temiz kurulum yapabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... bi kaç hafta format attım pc ye temiz kurulum yaptım zaten. onda bi sıkıntı yok evcilgangsta dedi: Ben ilk çıktığı zamanlarda oynuyordum serverlardan ötürü ping oluyordu yani yine yüksek ihtimalle sorun sizde değil. Genişletmek için tıkla... oyunu çok seviyorum ama bi düzeltemediler şu server ı. para için yapılmış bi oyun olduğu çok belli