Lear Mert Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 456 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2019 #1 Evet gördüğünüz üzere 1 hafta önce sorunsuz çalışan oyun 1 hafta oluyor bu şekilde "Running" diyerek açılmıyor. yo
Evet gördüğünüz üzere 1 hafta önce sorunsuz çalışan oyun 1 hafta oluyor bu şekilde "Running" diyerek açılmıyor. yo
Çözüm Lear Mert 6 Mart 2019 Geç yazdım ama. Sorunu çözdüm, bilgisayarında virüs programı varsa kapat ve ayarlardan Windows Defender'in tüm özelliklerini kapat.
Geç yazdım ama. Sorunu çözdüm, bilgisayarında virüs programı varsa kapat ve ayarlardan Windows Defender'in tüm özelliklerini kapat.
J jardeux Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2019 #2 aynı sorun bende de var çıldırcam kaç gündür çözemiyorum her şeyi denedim.. Artı 0 Eksi
KS KS Lear Mert Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 456 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #3 Geç yazdım ama. Sorunu çözdüm, bilgisayarında virüs programı varsa kapat ve ayarlardan Windows Defender'in tüm özelliklerini kapat. Artı 0 Eksi Çözüm
Geç yazdım ama. Sorunu çözdüm, bilgisayarında virüs programı varsa kapat ve ayarlardan Windows Defender'in tüm özelliklerini kapat.
EienCure Decapat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 208 6 Mart 2019 #4 PUBG Lite VPN veya proxy ile mi oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Lear Mert Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 456 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #5 Evet. Artı 0 Eksi
halilege Decapat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2 9 Nisan 2019 #6 Lear Mert dedi: Geç yazdım ama. Sorunu çözdüm, bilgisayarında virüs programı varsa kapat ve ayarlardan Windows Defender'in tüm özelliklerini kapat. Genişletmek için tıkla... Ben her şeyi yaptım ama yine olmuyor. Saat, dil, yer, konum, Thailand. VPN kullandım indirirken de ama olmuyor. Artı 0 Eksi
Lear Mert dedi: Geç yazdım ama. Sorunu çözdüm, bilgisayarında virüs programı varsa kapat ve ayarlardan Windows Defender'in tüm özelliklerini kapat. Genişletmek için tıkla... Ben her şeyi yaptım ama yine olmuyor. Saat, dil, yer, konum, Thailand. VPN kullandım indirirken de ama olmuyor.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #7 Hocam hangi Proxy ile oynayabiliyorsunuz ya? Güzel bir VPN bulamadım gitti. Artı 0 Eksi
KS KS Lear Mert Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 456 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #8 Softether ile oynuyorum, oyuna girince VPN kapatıyorum. Pingsiz bir şekilde oynuyorum, lobiye dönmeden VPN açıyorum. Sonra tekrar oyunda VPN kapatıyorum. Artı 0 Eksi
Softether ile oynuyorum, oyuna girince VPN kapatıyorum. Pingsiz bir şekilde oynuyorum, lobiye dönmeden VPN açıyorum. Sonra tekrar oyunda VPN kapatıyorum.
Quezel Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2019 #9 Aynısı bende de oluyor, her şeyi denedim olmadı. Artı 0 Eksi