PUBG Lite safe mod hatası veriyor

EndoCryne

Hectopat
PUBG Lite'ı Launcher'den başlata bastığımda safe mod hatası veriyor, eski ekran kartımda açılıyordu. Şu an kullandığım ekran kartı 8 yıllık, o yüzden açılmıyor olabilir mi? Bütün çözümleri denedim, yine de olmuyor.

Donanım aygıtlarınızı algılamadığında gerçekleşiyor bu hata genellikle, eğer çok oynamayı istiyorsanız BIOS ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz.

2. yöntem;

1. Başlat – Denetim Masası yolunu takip edin.
  2. Donanım ve Ses bölümüne tıklayın.
  3. Ses Aygıtlarını Yönet'e gelin.
  4. Kayıt'a tıklayın (Üst tarafta yer alıyor).
  5. Sağ tıklayın ve “bağlantısı kesilmiş ve devre bırakılmış aygıtları” göster yapın.
  6. Son olarak da “sterio karışımını” etkinleştirin.

Donanım aygıtlarınızı algılamadığında gerçekleşiyor bu hata genellikle, eğer çok oynamayı istiyorsanız BIOS ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz.

2. yöntem;

1. Başlat – Denetim Masası yolunu takip edin.
  2. Donanım ve Ses bölümüne tıklayın.
  3. Ses Aygıtlarını Yönet'e gelin.
  4. Kayıt'a tıklayın (Üst tarafta yer alıyor).
  5. Sağ tıklayın ve “bağlantısı kesilmiş ve devre bırakılmış aygıtları” göster yapın.
  6. Son olarak da “sterio karışımını” etkinleştirin.
bunu yaptım yine olmadı
Tam sistem özellikleriniz?
işlemcim AMD Ryzen 3 3100 4-Core Processor 3.59 GHz ekran kartımın tam özelliğini bilmiyorum ama tek bildiğim 8 yıllık 2.el bir kart ana ekran kartım bozuk oyüzden kullanmıyorum 16GB RAMİM var eski ekran kartım varken oyun açılıyordu (ana ekran kartım sonradan taktığım değil) ama o zamanda bir kaç sıkıntı oluyordu bu eski ekran kartını takınca bu sorun olduda

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı