hamzakaraoglu Centipat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 11 25 Nisan 2020 #1 Beyler öncelikle. Şlat – denetim masası yolunu takip edin. Donanım ve ses bölümüne tıklayın. Ses aygıtlarını yönet’e gelin. Kayıt’a tıklayın (üst tarafta yer alıyor). Sağ tıklayın ve “bağlantısı kesilmiş ve devre bırakılmış aygıtları” göster yapın. Son olarak da “sterio karışımını” etkinleştirin. Hatayı aldıktan sonra bunu buldum fakat bende sterio yok bunun için Realtek Audio'yu indirmemiz gerekliymiş ben indirdim hala yok acil yardım lazım. Dosya Ekleri asdasdsa.png 1,1 MB · Görüntüleme: 56
Beyler öncelikle. Şlat – denetim masası yolunu takip edin. Donanım ve ses bölümüne tıklayın. Ses aygıtlarını yönet’e gelin. Kayıt’a tıklayın (üst tarafta yer alıyor). Sağ tıklayın ve “bağlantısı kesilmiş ve devre bırakılmış aygıtları” göster yapın. Son olarak da “sterio karışımını” etkinleştirin. Hatayı aldıktan sonra bunu buldum fakat bende sterio yok bunun için Realtek Audio'yu indirmemiz gerekliymiş ben indirdim hala yok acil yardım lazım.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.769 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 25 Nisan 2020 #2 Bu sorun genelde oyunu direk quit yerine zorunlu kapattığınızda çıkıyor. Artı 0 Eksi
KS KS hamzakaraoglu Centipat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 11 25 Nisan 2020 #3 Serhat Öndeş dedi: Bu sorun genelde oyunu direk quit yerine zorunlu kapattığınızda çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Abi oyunu indirdim daha ilk defa gireceğim Artı 0 Eksi
Serhat Öndeş dedi: Bu sorun genelde oyunu direk quit yerine zorunlu kapattığınızda çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Abi oyunu indirdim daha ilk defa gireceğim
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.769 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 25 Nisan 2020 #4 hamzakaraoglu dedi: Abi oyunu indirdim daha ilk defa gireceğim Genişletmek için tıkla... ilginç peki tamama bastığınız zaman herhangi bir hata oluyor mu? Artı 0 Eksi
hamzakaraoglu dedi: Abi oyunu indirdim daha ilk defa gireceğim Genişletmek için tıkla... ilginç peki tamama bastığınız zaman herhangi bir hata oluyor mu?
Tessecraft474 Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 431 Çözümler 1 Yer Mariana Çukuru Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spy Detector 28 Ağustos 2020 #5 Serhat Öndeş dedi: ilginç peki tamama bastığınız zaman herhangi bir hata oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bastıktan sonra ''DX11 feature level 10.0 is required to run the engine'' yazıyor ve kapanıyor. Artı 0 Eksi
Serhat Öndeş dedi: ilginç peki tamama bastığınız zaman herhangi bir hata oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bastıktan sonra ''DX11 feature level 10.0 is required to run the engine'' yazıyor ve kapanıyor.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.769 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 29 Ağustos 2020 #6 Tessecraft474 dedi: Bastıktan sonra ''DX11 feature level 10.0 is required to run the engine'' yazıyor ve kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki dirext 11 kurup test ettiniz mi? Anladığım kadarıyla dirext kurulumunuz eski gibi tekrar 11 versiyonu indirip test edin isterseniz. Artı 0 Eksi
Tessecraft474 dedi: Bastıktan sonra ''DX11 feature level 10.0 is required to run the engine'' yazıyor ve kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki dirext 11 kurup test ettiniz mi? Anladığım kadarıyla dirext kurulumunuz eski gibi tekrar 11 versiyonu indirip test edin isterseniz.
Tessecraft474 Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 431 Çözümler 1 Yer Mariana Çukuru Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spy Detector 31 Ağustos 2020 #7 Serhat Öndeş dedi: Peki dirext 11 kurup test ettiniz mi? Anladığım kadarıyla dirext kurulumunuz eski gibi tekrar 11 versiyonu indirip test edin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama yine olmadı lanet oyun. Artı 0 Eksi
Serhat Öndeş dedi: Peki dirext 11 kurup test ettiniz mi? Anladığım kadarıyla dirext kurulumunuz eski gibi tekrar 11 versiyonu indirip test edin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama yine olmadı lanet oyun.