Selam, benim bir arkadaşımın bilgisayarında PUBG Lite'a girerken" DX11 feature level " bir de "safe mode" hatalarını alıyoruz. İnternette bu sorun ile ilgili bütün videolara baktık ancak bir çözüm bulamadık. Bilen birisi varsa yardımcı olursa seviniriz.
Arkadaşının ekran kartının modeli ne? Büyük ihtimal DX 11 desteklemediği içindir. O sorunu çözmenin tek yolu kartı değiştirmek. Bende çok uğraştım, yalnızca ekran kartımı değiştirince sorun çözüldü.
Arkadaşının ekran kartının modeli ne? Büyük ihtimal DX 11 desteklemediği içindir. O sorunu çözmenin tek yolu kartı değiştirmek. Bende çok uğraştım, yalnızca ekran kartımı değiştirince sorun çözüldü.
Evet orası hatta o sisteme Windows 10 kurum ilk sayfada 12 bile yazar oradaki değer vindows kurulunca Windows'la beraber geliyor sizin kartınız desteklemiyorsa siz o dosyaları kullanamıyorsunuz.
Evet orası hatta o sisteme Windows 10 kurum ilk sayfada 12 bile yazar o radaki değer vindows kurulunca Windows'la beraber geliyor sizin kartınız desteklemiyorsa siz o dosyaları kullanamıyorsunuz.