sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2019 #1 Hataları bu şekilde alıyorum başka konularda da gördüm ama çözüm bulamadım yapabilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2019
Hataları bu şekilde alıyorum başka konularda da gördüm ama çözüm bulamadım yapabilen varsa yardım edebilir mi?
KS KS sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2019 #11 ExecutioneR_ dedi: Hatada directx silinmiş diyor. Herhangi bişey sildiniz mi bilgisayardan ? Uygulama falan. Genişletmek için tıkla... Directx temiz kurulumu yaptık dxdiag da yazıyor sürümünüzün 12 olduğu onla ilgili sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Hatada directx silinmiş diyor. Herhangi bişey sildiniz mi bilgisayardan ? Uygulama falan. Genişletmek için tıkla... Directx temiz kurulumu yaptık dxdiag da yazıyor sürümünüzün 12 olduğu onla ilgili sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Ağustos 2019 #12 cefo dedi: Directx temiz kurulumu yaptık dxdiag da yazıyor sürümünüzün 12 olduğu onla ilgili sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite DirectX 11 ile çalışıyor. Verdiğim linkten Dx 11'i yükleyin ve geribildirim yapınız. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com İndir butonun altlarında en sağ da Dx 11'i göreceksiniz. Yükleyiniz. Artı 0 Eksi
cefo dedi: Directx temiz kurulumu yaptık dxdiag da yazıyor sürümünüzün 12 olduğu onla ilgili sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite DirectX 11 ile çalışıyor. Verdiğim linkten Dx 11'i yükleyin ve geribildirim yapınız. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com İndir butonun altlarında en sağ da Dx 11'i göreceksiniz. Yükleyiniz.
KS KS sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2019 #13 ExecutioneR_ dedi: PUBG Lite DirectX 11 ile çalışıyor. Verdiğim linkten Dx 11'i yükleyin ve geribildirim yapınız. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... Onuda kurduk hocam 9 dan 12 ye kadar hepsini kurduk şu anda driver boost indirdim ondanda güncellemeleri yapıcam Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: PUBG Lite DirectX 11 ile çalışıyor. Verdiğim linkten Dx 11'i yükleyin ve geribildirim yapınız. DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİR lite.pubg.com Genişletmek için tıkla... Onuda kurduk hocam 9 dan 12 ye kadar hepsini kurduk şu anda driver boost indirdim ondanda güncellemeleri yapıcam
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Ağustos 2019 #14 cefo dedi: Onuda kurduk hocam 9 dan 12 ye kadar hepsini kurduk şu anda driver boost indirdim ondanda güncellemeleri yapıcam Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
cefo dedi: Onuda kurduk hocam 9 dan 12 ye kadar hepsini kurduk şu anda driver boost indirdim ondanda güncellemeleri yapıcam Genişletmek için tıkla... Tamam.
bugcan Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 3 28 Aralık 2019 #15 qwelwolf dedi: Büyük ihtimalle format sonrası driverler güncellendi ve istenen programların güncel versiyonlarını indirdiği için sorun yaşamadı. Genişletmek için tıkla... aga benim pc de 32 bitti formattan sonra 64 bit oldu pubg lite yükledim açılmadı üstne safe mode + dx11 hatası Artı 0 Eksi
qwelwolf dedi: Büyük ihtimalle format sonrası driverler güncellendi ve istenen programların güncel versiyonlarını indirdiği için sorun yaşamadı. Genişletmek için tıkla... aga benim pc de 32 bitti formattan sonra 64 bit oldu pubg lite yükledim açılmadı üstne safe mode + dx11 hatası