EnesR Hectopat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi bu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz?
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2019 #2 Yapacağınız bir şey yok. ''Sunucular şu an meşgul'' diyor oyun.
vedat eren Decapat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 25 21 Şubat 2020 #3 bende de aynı sorun vardı tendabir modem kullaniyordum tp-link ile değiştirdim dahada demedi sorun modemdenmi kaynaklanıyor diye bakayım dedim ve tenda yı tekrar bağladığımda gene aynı sorunu verdi modem temn edebilirseniz modem değiştirmeye bakın
bende de aynı sorun vardı tendabir modem kullaniyordum tp-link ile değiştirdim dahada demedi sorun modemdenmi kaynaklanıyor diye bakayım dedim ve tenda yı tekrar bağladığımda gene aynı sorunu verdi modem temn edebilirseniz modem değiştirmeye bakın
EmirhanIKL Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 57 2 Temmuz 2020 #4 Eğer hale sorununuz devam ediyorsa PUBG Lite ile iletişme gecin yanitliyorlar.