PUBG Lite "The installed version of the AMD graphics driver has known issues" hatası

Demir13Ömer

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar Selam

Yeni çıkan PUBG Lite versiyonunu indirdim ve görselde ki şu hataları aldım.

Ekran kartı özelliklerim 3. görseldeki gibidir.

Acaba sorun nedir ve çözümü var mıdır? Var ise nedir? Simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Herhangi bir driver updater programı kullanarak sürücünü güncelleştirmeyi öyle dener misin?
(IObit driver booster öneririm)
Veya Başlat/Çalıştır kısmına msconfig yazıp hizmetler kısmının en altında "microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini tikleyip, orada ekran kartınızı aktif değil ise aktifleştirin.

Ekran kartın oyunu desteklemiyor Pubg Lite DX11'i mecbur kılıyor ekran kartın DX10 destekli o yüzden açmıyor ve eski ekran kartların sürücü desteği kesik durumda uğraşıp zaman kaybetme açmaz da.
Driver booster gibi programları kimseye tavsiye etmem çalışan sisteme zarar veriyorlar kimi zaman sisteme yanlış sürücü kuruyorlar forumdaki diğer kişiler de tavsiye etmez. Milleti yanlış yönlendirme.

Daha az evvel pc formattan çıktı ki önerdiğim program ile driverlerimi sorunsuz bir şekilde güncelledim. Kimseye öyle kötü yazılım v.s önermek istemem. Kendim bizzat kullandığım programdır.

Tavsiyeler için Teşekkürler. Verdiğin Önerileri denedim ama malesef yine olmad. Belli ki dx11 ekran kartı almam gerekli.

Daha az evvel pc formattan çıktı ki önerdiğim program ile driverlerimi sorunsuz bir şekilde güncelledim. Kimseye öyle kötü yazılım v.s önermek istemem. Kendim bizzat kullandığım programdır.

Bende eskiden çok sık kullanırdım, dediğin gibi her formattan sonra başlatırdım hop biterdi. Sonra bir gün şirketin bir bilgisayarı bozuldu acil lazımdı hemen driver booster yapsın da uğraşmayayım dedim. Sıfır formatlanmış bilgisayar denetim masasını 1 dakika gibi saçma bir sürede açmaya başladı. Haliyle sistem geri yükleme vs. derken patrondan azar işittik. O günden sonra birdahada o tür yazılımlar kullanmamaya karar verdim. ( Tek bu örnek değil 10 kereden fazla başım yandı bu program yüzünden bu sadece bırakmamdaki sebepti, bilgisayarları yavaşlatmaktan başka bir şeye yaramıyor. Ama systemcare ve defrag uygulamaları gayet iş görüyor onları önerebilirim sistem bakım konusunda )

Benimde başıma benzer bir şey geldi. Yanlış driver kurmuştu ve pc sürekli mavi ekran veriyordun. Bende "güvenli modda" başlatıp o yanlış driver silip bilgisayarı açmıştım. O günden beri kimseye önermiyorum. Bu tarz şeyler bir kaç sefer daha başıma geldi. Hatta defrag ile dosya sıkıştırma sonrası da işletim sistemi bozulmuştu ve format atmak zorunda kalmıştım Lisedeyken bende çok kullanıyordum.

Bende de gt 9500 var açılmıyor.DX 11 olmadığı için mi açılmıyor bilen varsa yazabilir mi ona göre ekran kartı alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…