PUBG Lite 'Unreal engine is exiting' Hatası

Sitoplazma

Hectopat
Selamlar herkese, PUBG Lite oynarken farklı zamanlarda (bazen açıldıktan 20DK sonra bazen 1 saat sonra) ekran donup aniden bu hatayı veriyor. Aynı zamanda CS GO'da da ekran aniden donup kalıyor ve asla düzelmiyor fakat oyunun devam ettiğini seslerden anlıyorum. MSI Afterburner kurduğum sırada DirectX 9 da kurdu fakat dxdiag bölümünden kullandığım sürüm DirectX12 olarak görünüyor acaba Afterburner'ın DirectX9 kurmasıyla alakalı bir hata mıdır?

Hata: Unreal engine is exiting due to 3D3 device being lost.

-GTX 1650, Intel UHD 630 kullanıyorum ve oyunları Nvidia ile açıyorum. Bu driverlarım güncel durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, tekrar kurun öyle deneyin.
Format çektikden hemen sonra otomatik olarak eski versiyon ekran kartı sürücüsünü yükledi. Ben yenisini indirdim. DDU ile güvenli başlat yaparak kaldırdım. Yenisini yükledim. Hata devam ediyor.

Arkadaşlar geç olmuş ama yazayım. Bilgisayarı garantiye gönderdim ve anakart arızası tespit edildi para iadesi alıp yeni bilgisayar aldım. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…