PUBG Lite yolların siyah olması

kızgın-muz

Hectopat
PUBG Lite'da miramar haritasi ve diğer oyun modları hariç erangel ve sanhok haritasında yollar renderlanmıyor ben yanına gidince siyah oluyor yanından biraz uzaklaşınca bir kısmı geri düzeliyor oyunda herhangi bir FPS düşmesi tarzı bir şey de yaşamıyorum hatta 60 FPS ve üstü oynuyorum sistemim de yeterli işte dxdiagım hata da böyle
1577294776479.png

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    101,9 KB · Görüntüleme: 252
Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Lite'da miramar haritasi ve diğer oyun modları hariç erangel ve sanhok haritasında yollar renderlanmıyor ben yanına gidince siyah oluyor yanından biraz uzaklaşınca bir kısmı geri düzeliyor oyunda herhangi bir FPS düşmesi tarzı bir şey de yaşamıyorum hatta 60 FPS ve üstü oynuyorum sistemim de yeterli işte dxdiagım hata da böyle Eki Görüntüle 477944
Intel HD Graphics driver sürücüsünü temiz kurulumla kurmayı denedin mi? En güncel sürüme geç; eğer en güncel sürümdeysen önceki sürümlere geri dön veya oyunun teknik desteğine başvur.

Intel HD Graphics driver sürücüsünü temiz kurulumla kurmayı denedin mi? En güncel sürüme geç; eğer en güncel sürümdeysen önceki sürümlere geri dön veya oyunun teknik desteğine başvur.
oyun normalde hata veriyodu açılmıyodu sitesinde hatanın çözümü için ekran kartı driverınızı kaldırın ve yeniden temiz bir şekilde yükleyin diyodu yaptım çalıştı oyun hata vermedi ama ben şunu anlamıyorum neden sadece miramar haritasinda düzgün bunda değil

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı