PUBG Lite yüksek ping problemi

Zeynalovh

Decapat
Yer
Azerbaycan,Baku
Daha fazla  
İnternetim normalde 1MB/s hız verirken "PUBG Lite PC"de 2 kB/s hız alıyorum.
800-900 ms "ping" oluyor maalesef.
Başka oyunlarda sorunsuz bir şekilde akıcı olarak oynayabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Solda kırmızı bi işaret çıkıyor dmi ? Benim ve arkadaşında sürekli öyle. Hızımız 35 mbps olmasına rağmen.

Oyunun şu an oynanabilir olması biz eğlenelim, oynayalım, coşalım diye değil. Oyun test edilmesi için şu an kullanılabilir durumda, oyunda sorun, eksik, hata olmadığını düşünseler zaten "Beta Test" diye bir periyotta olmaz oyun. O oyuna şu an sadece test etmek için girdiğinizi unutmayın.

Solda kırmızı bi işaret çıkıyor dmi ? Benim ve arkadaşında sürekli öyle. Hızımız 35 mbps olmasına rağmen.
Evet aynen öyle.Silahı yerden zor alıyorum
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Hiç dikkat etmemiştim ona
Oyun yeni çıktı bismillah, bir ayarlasınlar biraz sabır.
Bende öyle sabırsızlık var maalesef .Favori oyunlarımdan biri

Ben sıra sıra 70 ping ile oynuyorum. Ortalama ping değeri 95 oluyor ama. Zaten 100'den sonra sarı oluyor. Gayet başarılı buldum oyunu, ses olayını düzeltseler, drop dumanını yükseltseler tamam.

Bence önce şu oyunun DX11 şartını ortadan kaldırmalılar, sözde "her PCde çalışabilecek" bir PUBG bu ancak DX10.1 ekran kartlarında çalışmıyor, 32Bit işletim sistemlerinde çalışmıyor, adamın GT9800'ü var, rahatça oynatabilecek bir kart esasen ama DX11 desteği olmadığı için oynayamıyor

Ben sıra sıra 70 ping ile oynuyorum. Ortalama ping değeri 95 oluyor ama. Zaten 100'den sonra sarı oluyor. Gayet başarılı buldum oyunu, ses olayını düzeltseler, drop dumanını yükseltseler tamam.
Allah Allah.Acaba bende niye 800-900 arası oluyor
Aslında isteseler yapabilirler diye düşünüyorum. Ancak kullanıcıyı yeni kartlara yöneltmek için yakın zamanda çoğu oyun geliştiricileri böyle yollara başvuruyor.
O zaman demek ki,yeni sistem dizmenin zamanı geldi.Bu cihazı ucuza denk geldi aldım.Dedim bir kaç oyun oynayayım hiç yoktan bakıyorum artık gerçekten sağlam bir sistem dizilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…