OrchiiX
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Oyunda 45 saatim var. 80 Seviye'a ulaştım ve ranked oynamaya karar verdim. Oyunu indirir indirmez PUBG Plus satın aldım. Neyse dereceli oynamaya girdim 5 dakikada maç buldu girdim. Az bir şey oynadım öldüm kaybettim. Bir sonraki maça girmek istedim ve 10 dakika falan bekledim. Girdim maç başlar başlamaz öldüm. Hafiften sinirlerim bozulmaya başladı fakat öldüğüm için değil, maç bulma süresi için. Üçüncü maç için beklemeye başladım bir baktım 15 dakika oldu ve hala bulamadı. Bir baktım 30 dakika oldu hala tık yok. Bende sinirlenip oyundan çıktım. Gidip PUBG Mobile indirdim emülatör ile. Onu da oynamaya başladım iyi güzel onda da geç saatlerde klasik modda etkinliksiz maç bulamamaya başladı. Herkes etkinlikli modda oynuyor fakat ben saçma bulduğum için oynamıyorum. İki oyunda da aynı sorun olur mu ya? Buradan anladım ki iki oyunda bitik. PUBG Steam eşleştirme sistemi, optimizasyon sorunları, hileler ile bitmiş PUBG Mobile ise etkinliklerle bitmiş. Mobile hele hele bu etkinliklerle resmen sadece küçük yaş grubuna hitap ediyor. Bu şirket acaba hiç mi düşünmüyor ne olacak bu oyunumuzun hali diye? Sürekli oyuncu kaybediyoruz diye düşünmüyorlar mı? Oyun bitik resmen. Gün geçtikçe bitiyor. En kötüsü de PUBG kalitesinde Battle Royale oyunlarının çıkmaması. Adam gibi PUBG kalitesinde çıksa herhangi bir oyun PUBG anında batar.
Son düzenleyen: Moderatör: