TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 13 Haziran 2021 #1 PUBG maç bulup girmesini bekliyorum çok uzun sürüyor uçaktayken falan giriyor bazen de girmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
PUBG maç bulup girmesini bekliyorum çok uzun sürüyor uçaktayken falan giriyor bazen de girmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm TheNoblesT.R 10 Mart 2022 KILLERBOY dedi: Maca gec giriyor. Nasıl duzeltmeli? Yanit bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim PUBG HDD'de kuruluydu kuruluydu SSD'ye kurdum düzeldi.
KILLERBOY dedi: Maca gec giriyor. Nasıl duzeltmeli? Yanit bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim PUBG HDD'de kuruluydu kuruluydu SSD'ye kurdum düzeldi.
gamer veysel Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #11 Tiyfy dedi: Steam versiyonda livik yok sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Evelet yok mobile özel onun yerine panoma var Artı 0 Eksi
Tiyfy dedi: Steam versiyonda livik yok sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Evelet yok mobile özel onun yerine panoma var
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 13 Haziran 2021 #12 Tiyfy dedi: Steam versiyonda livik yok sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Steamde -Erangel -Miramar -Sanhok -Vikendi -Paramo Var bitek Artı 0 Eksi
Tiyfy dedi: Steam versiyonda livik yok sanırım hocam. Genişletmek için tıkla... Steamde -Erangel -Miramar -Sanhok -Vikendi -Paramo Var bitek
gamer veysel Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #13 OPERATÖR GOD dedi: Steamde -Erangel -Miramar -Sanhok -Vikendi -Paramo Var bitek Genişletmek için tıkla... Ayn Artı 0 Eksi
OPERATÖR GOD dedi: Steamde -Erangel -Miramar -Sanhok -Vikendi -Paramo Var bitek Genişletmek için tıkla... Ayn
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 13 Haziran 2021 #14 gamer veysel dedi: Steamse her zaman nı oluyor yoksa şimdi mi oldu guncelleme sonucu sorun olusmus olabilir. Buyuk ihtimal PC Mobile degil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunu ilk aldığımda da böyleydi 120 GB SSD var ona kursam biraz daha hızlı açılır mı? Artı 0 Eksi
gamer veysel dedi: Steamse her zaman nı oluyor yoksa şimdi mi oldu guncelleme sonucu sorun olusmus olabilir. Buyuk ihtimal PC Mobile degil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunu ilk aldığımda da böyleydi 120 GB SSD var ona kursam biraz daha hızlı açılır mı?
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 13 Haziran 2021 #15 TheNoblesT.R dedi: Hocam ben oyunu ilk aldığımda da böyleydi 120 GB SSD var ona kursam biraz daha hızlı açılır mı? Genişletmek için tıkla... Hızı daha iyi olduğu için evet Artı 0 Eksi
TheNoblesT.R dedi: Hocam ben oyunu ilk aldığımda da böyleydi 120 GB SSD var ona kursam biraz daha hızlı açılır mı? Genişletmek için tıkla... Hızı daha iyi olduğu için evet
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 13 Haziran 2021 #16 OPERATÖR GOD dedi: Hızı daha iyi olduğu için evet. Genişletmek için tıkla... Peki hızına nereden bakacağım illa kasanın içinden mi bakmak gerek. Artı 0 Eksi
OPERATÖR GOD dedi: Hızı daha iyi olduğu için evet. Genişletmek için tıkla... Peki hızına nereden bakacağım illa kasanın içinden mi bakmak gerek.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 13 Haziran 2021 #17 TheNoblesT.R dedi: Peki hızına nereden bakacağım illa kasanın içinden mi bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... Crystal Diskmark Testine sokun. Artı 0 Eksi
TheNoblesT.R dedi: Peki hızına nereden bakacağım illa kasanın içinden mi bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... Crystal Diskmark Testine sokun.
K KILLERBOY Yoctopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #18 Maca gec giriyor. Nasıl duzeltmeli? yanit bekliyom Artı 0 Eksi
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 10 Mart 2022 #19 KILLERBOY dedi: Maca gec giriyor. Nasıl duzeltmeli? Yanit bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim PUBG HDD'de kuruluydu kuruluydu SSD'ye kurdum düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
KILLERBOY dedi: Maca gec giriyor. Nasıl duzeltmeli? Yanit bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim PUBG HDD'de kuruluydu kuruluydu SSD'ye kurdum düzeldi.
mustafamıstıkkafa Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #20 ssd nasıl kurcaz ki Artı 0 Eksi