PUBG Macro Ban Sebebi mi?

Yazdıklarınız mantıklı katılıyorum ama firma para kazanma pesinde olduğundan bazı hilelere göz yumuyorlar.
Yoksa engellenemeyecek bir konu değil.

Oyundaki FPS iyi, farem iyi, seri de basabiliyorum. Sen M16'yı tık tık tık diye kullanırken ben yarım şarjör mermi sıkabiliyorsam bana hileci, makrocu demeyeceksin; kendini de sistemini de geliştireceksin. "Şuna bak ya nasıl sıkıyor. İmkanı yok abi sıkamaz böyle. Kesin hile bu."

Yakın mesafede SLR, SKS, Mini 14 kesinlikle affetmem otomatik silah gibi sıkarım. Evet oyunda hile var ama herkeste hile yok. Bakış açınızı değiştirin biraz.

Kardeşim bana yardımcı olsa ben de kullanayım şu makroyu paylaşma şansın varmı bıktım hilelere ölmekten adamların %99 görme hilesi kullanıyor
Kardeşim bana yardımcı ol bende şu makroyu kullanayım paylaşma şansın varmı bıktım hilelere ölmekten adamların %99 görme hilesi kullanıyor

Kanka maouse saywin macro ayarlaybilir miyim?

Kanka maouse saywin macro ayarlaybilir miyim?
sanmıyorum bloody a4tech ve logitech olur sadece
hilecilere karşı makro hiç bi halta yaramaz dostum

Son düzenleme:

6 yıl geçmiş hala ban yemedin mi kral.

Logitech İçin Sıfır ban riskli Macro satışı yapıyoruz LifeTime şeklinde Dc: pyro5234

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…