YunusEmre42 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #1 Herkese merhabalar. Bugün laptopuma PUBG oyunun yükledim ve mavi ekran yiyorum oyun açılmıyor. Nacizane bilgisi olanlar yorum yapabilirse sevinirim teşekkürler. dumpFiles.rar drive.google.com
Herkese merhabalar. Bugün laptopuma PUBG oyunun yükledim ve mavi ekran yiyorum oyun açılmıyor. Nacizane bilgisi olanlar yorum yapabilirse sevinirim teşekkürler. dumpFiles.rar drive.google.com
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 17 Kasım 2020 #2 Temel kaynağı BattlEye gibi duruyor. BattlEye'ı kaldırım. PUBG oynamaya devam edecek iseniz yeniden kurabilirsiniz. ASUS yazılımlarını veya sürücülerini kaldırın. Gerekli olanlar var ise tekrar kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Temel kaynağı BattlEye gibi duruyor. BattlEye'ı kaldırım. PUBG oynamaya devam edecek iseniz yeniden kurabilirsiniz. ASUS yazılımlarını veya sürücülerini kaldırın. Gerekli olanlar var ise tekrar kurabilirsiniz.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 17 Kasım 2020 #3 @Ma'at'ın yazdıklarına ek olarak, BIOS'unuz güncel değil. Güncellemenizi öneririm. ASUS Türkiye ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler aÄ cihazlarının olduÄu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir Åirkettir. www.asus.com Artı 0 Eksi
@Ma'at'ın yazdıklarına ek olarak, BIOS'unuz güncel değil. Güncellemenizi öneririm. ASUS Türkiye ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler aÄ cihazlarının olduÄu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir Åirkettir. www.asus.com
KS KS YunusEmre42 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 Bilgiler için teşekkürler.Uygulayacağım Artı 0 Eksi