PUBG Mavi ekran hatası

nanVic

Kilopat
Merhaba, mavi ekran hatasını PUBG'ye gelen son güncellemeye kadar almıyordum fakat gelen #29 update ile oyuna giriş yapdığımda 5 oyunda 2 kere mavi ekran yiyorum. Mavi ekran yemem için oyuna girip oynamak gerekmiyor ana lobiye girdiğim anda mavi ekran hatası da alabiliyorum.

Minidump dosyalarım @claus yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyalarını inceleme konusunda size bu forumda en iyi @claus yardımcı olacaktır. Profilinde mavi ekran hataları için etiketlebilirsiniz yazıyor. Kendisine buradan selamlar. Bundan sonraki mavi ekran hataları ile ilgili bu kullanıcıyı etiketlemeyi unutmayın.

Teşekkürler
Konu sahibi ilk olarak Windows update ile güncellemeleri yükle. Logitech araçlarını kaldır. Ses ve kablolu sürücünü güncelle.
BIOS güncelle http://download.ecs.com.tw/dlfileec...66n7kggn3Q__&Key-Pair-Id=APKAILNLX4TXKMENJUMQ

Detaylı bilgi için çok teşekkürler, falat G300S mouse kullanıyorum ve DPI ayarı, Kısayollar için kullanıyorum Logitech sürücüsünü, onları kaldırmazsam sıkıntı olur mu?

Ve pek bilgili değilim linke tıkladığımda böyle bir yazı alıyorum ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçici olarak kaldırın. BIOS'u buradan en güncel olacak şekilde indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…