PUBG menüye dönmek çok uzun sürüyor

PUBG'de oyun bittikten sonra menüye dönerken çok fazla bekliyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Telefon kullanıyorsanız;
1-Telefonunuzda olan gereksiz ne varsa silin ve biraz alan açın az da olsa hızlandırabilir.
2-Samsung marka olan bir telefon kullanıyorsanız "Ayarlar>Arama çubuğu>RAM Plus"
3-Telefona gelen güncellemeleri yapmayı ihmal etmeyin.
Bilgisayar kullanıyorsanız;
1-"Windows+R>%temp%" yazın ve orada olan her şeyi silin.
2-Yeniden "Windows+R" yapıp bu sefer "temp" yazın ve orada çıkan şeyleri silin.
3-bilgisayarınızın ekran kartı sürücüsünü güncelleştirin.
4-Parça değişimi. (Ekran kartı, işlemci, RAM, vs.)
5-bilgisayarda gereksiz bulduğunuz şeyleri silin. (Windows klasöründen bir şey silmeyin.)
6-SATA SSD takabilirsiniz bu sayede bilgisayarınızın hızı az da olsa artacak.

Son düzenleme:
PUBG bu ara performans konusunda inanılmaz kötü.
Dediğiniz durum arkadaşımda mevcut her oyundan sonra ALT+F4 çekip yeniden oyunu açıyor.(Oyun SSD yüklü) Birkaç ay öncesine kadar 120-130 FPS arasında oynadığım oyun bazı alanlarda 60-80 FPS aralıklarına düşüyor ve drop yiyorum. Format attım çözüm olmadı. Ayrıca Packet loss %50 %80 çıkıyor.

Daha yüksek frekanslı bir işlemciye geçmek, daha hızlı SSD kullanmak ve RAM'i arttırmak olabilir.

Arkadaşın sorununun yazdıklarınızla alakası yok. Yarın PUBG'ye güncelleme gelecek. Bu sorun oyun kaynaklı bende de var. Mithrain'de de var. PUBG düzelteceklerini söyledi umarım yarın çözülür.

Daha yüksek frekanslı bir işlemciye geçmek, daha hızlı ssd kullanmak ve ram'i arttırmak olabilir.
İ7 11700Kf işlemci var Samsung 980 Evo SSD var 3200 mhz ram var donanımla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Telefon kullanıyorsanız;
1-Telefonunuzda olan gereksiz ne varsa silin ve biraz alan açın az da olsa hızlandırabilir.
2-Samsung marka olan bir telefon kullanıyorsanız "Ayarlar>Arama çubuğu>RAM Plus"
3-Telefona gelen güncellemeleri yapmayı ihmal etmeyin.
Bilgisayar kullanıyorsanız;
1-"Windows+R>%temp%" yazın ve orada olan her şeyi silin.
2-Yeniden "Windows+R" yapıp bu sefer "temp" yazın ve orada çıkan şeyleri silin.
3-bilgisayarınızın ekran kartı sürücüsünü güncelleştirin.
4-Parça değişimi. (Ekran kartı, işlemci, RAM, vs.)
5-bilgisayarda gereksiz bulduğunuz şeyleri silin. (Windows klasöründen bir şey silmeyin.)
6-SATA SSD takabilirsiniz bu sayede bilgisayarınızın hızı az da olsa artacak.
Bilgisayar üzerinden oynuyorum dediğinizi deneyeceğim teşekkür ederim.
PUBG bu ara performans konusunda inanılmaz kötü.
Dediğiniz durum arkadaşımda mevcut her oyundan sonra ALT+F4 çekip yeniden oyunu açıyor.(Oyun SSD yüklü) Birkaç ay öncesine kadar 120-130 FPS arasında oynadığım oyun bazı alanlarda 60-80 FPS aralıklarına düşüyor ve drop yiyorum. Format attım çözüm olmadı. Ayrıca Packet loss %50 %80 çıkıyor.
Evet performans olarak da sorun bende de var
Arkadaşın sorununun yazdıklarınızla alakası yok. Yarın PUBG'ye güncelleme gelecek. Bu sorun oyun kaynaklı bende de var. Mithrain'de de var. PUBG düzelteceklerini söyledi umarım yarın çözülür.
Beklemedeyim teşekkür ederim.

Shift, delete, enter tuşlarına seri şekilde basarak menüye hızlı dönüş sağlayabilirsin şimdilik.

PUBG'de oyun bittikten sonra menüye dönerken çok fazla bekliyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Genel bir sorun ve hâlâ çözemediler. Uzun zamandır hem pkt loss hem de bu sorun devam ediyor. Son birkaç ayda ortalama 30K oyuncu kaybı olmuş. Kozmetik getirmeye devam ediyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı