C Ciobabapiro Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Son zamanlarda combat Master diye bir oyun gördüm, ilgimi çekti ve PUBG ile karşılaştırmaya karar verdim. (Steam) Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
Son zamanlarda combat Master diye bir oyun gördüm, ilgimi çekti ve PUBG ile karşılaştırmaya karar verdim. (Steam)
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 487 Çözümler 3 19 Ocak 2025 #2 Steam PUBG'si ile Mobile port bir oyun karşılaştırmak komik olmuş.
Prime Ghost Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 988 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 Ciobabapiro dedi: Son zamanlarda combat Master diye bir oyun gördüm, ilgimi çekti ve PUBG ile karşılaştırmaya karar verdim. (Steam) Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun görüntülerini bile mobilden almışlar tabikide Pubg.
Ciobabapiro dedi: Son zamanlarda combat Master diye bir oyun gördüm, ilgimi çekti ve PUBG ile karşılaştırmaya karar verdim. (Steam) Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun görüntülerini bile mobilden almışlar tabikide Pubg.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 19 Ocak 2025 #4 Mobil olarak karşılaştıracak isek Combat Master. COD fizikleri olan mobil bir oyun. Mobilde olan en iyi silah hissine sahip. PC olarak karşılaştıracak isek PUBG.
Mobil olarak karşılaştıracak isek Combat Master. COD fizikleri olan mobil bir oyun. Mobilde olan en iyi silah hissine sahip. PC olarak karşılaştıracak isek PUBG.
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 487 Çözümler 3 19 Ocak 2025 #5 Chitose dedi: Mobil olarak karşılaştıracak isek combat Master. CoD fizikleri olan mobil bir oyun. Mobilde olan en iyi silah hissine sahip. PC olarak karşılaştıracak isek PUBG. Genişletmek için tıkla... Soruyu Steam diyerek sorduğu için bu cevapları verdik hocam.
Chitose dedi: Mobil olarak karşılaştıracak isek combat Master. CoD fizikleri olan mobil bir oyun. Mobilde olan en iyi silah hissine sahip. PC olarak karşılaştıracak isek PUBG. Genişletmek için tıkla... Soruyu Steam diyerek sorduğu için bu cevapları verdik hocam.
C Ciobabapiro Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #6 Tamam pubg giriyorum