PUBG mi, Fortnite mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuana kadar fortnite de hic hileye rastlamadığınızı mı ıddia ediyorsunuz?
Yazdıklarına gelince sadece el çabukluğu ile oyun kazanmak çok saçma. Yılan pusu olayı yok ama herkese yok. PUBG de pusuya yatmanızı engelleyen bir şey olmadıkça yatabilirsiniz.

Fortnite de güzellik olarak gördüğünüz sey benim sinirimi bozuyor bu kişiden kişiye değişir. Ya bir oyunda adamdan üstünsen neden öldüremeyesin hemen bina hemen yapı yapıyorlar. Fortnite nin yanlış yerden girdiğini düşünüyorum.
PUBG de hiç görmediğin yerden tek yemek şans işi değil. adamın iyi pusması ve bizim açıkta oynamamızdır.

Güzellik olarak gördüğüm şey senin sinirini bozuyorsa bence bu senin oynayamadığından kaynaklıdır. Sende diyorsun işte adamdan üstünsen neden öldüremeyesin? Madem iyi oynuyorsun 2 mermi sık kafaya ölüyor zaten. Demek ki sandığın kadar iyi oynayamıyorsun ki adam sen öldürene kadar yapı yapıyor. Ayrıca artık herkes fareyi adamın üstüne getirip adam vurmasını biliyor. Önemli olan sadece fareyi adamın üstüne getirmek değil aynı zamanda yapı yaparak da yeteneklerini gösterebilmek. Şahsen Fortnite'de yapı yapılmasa dahi iyi oynayabileceğinizi düşünmüyorum. Çünkü Fortnite PUBG'ye benzemez. PUBG'de adamı gördükten sonra tek yapman gereken şey fareyi adamın üstüne getirip ateş etmek. Fakat Fortnite'de yapı olmasa dahi zıplaman yani daha doğrusu hareketli olman gerekir ki vurulmayasın. Neyse bu konu uzar gider. He birde nasıl PUBG'de hiç görmediğim yerden tek yemem şans işi değil? Oyunda alanın nereye daralacağı önceden belli mi ki şans işi olmasın? Eğer benim bulunduğum eve daralırsa o zaman vuran ben olurdum. Neyse demek istediğimi anlamışsındır umarım. Tabi zevk meselesi kişiden kişiye değişir ama ben tarafımı Fortnite'den yana kullanıyorum. Hatta bir video bırakayım da oyuncu görsün herkes(Bende dahil).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet kardeşim hileye rastlamadım da duymadım da. El çabukluğundan bahsettiğin yetenek ve pratik. İşte herkes yattığından hem 1. olmak biraz daha kolaylaşıyor gibime geliyor ama kendim daha 3 defa 1. oldum . Kardeşim sen o şekilde öldüğünde sinirlenmiyorsun ?

Kişisel tercihim PUBG.

Benim tercihim, PUBG. Çünkü grafik, oynanış, fizik bakımından daha ilerde. Bug'lar var yok değil ama yavaş yavaş düzeltiliyor. Refleksleriniz, aim, bullet drop, spray bilgileriniz, ses kasma beceriniz ve bileğiniz ne kadar iyi ise o kadar iyi oyuncusunuz. Fortnite'da sürekli zıplaya zıplaya öldürmeye çalışıyorlar sizi, biraz gerçekçilikten uzak ve yapı yaparken Ninja gibi olmak gerekiyor.

Pochinki everyone!

Battle Royale oyunlarının doğasında ŞANS FAKTÖRÜ bir kere var bunu göz ardı etmek lazım.

Bunun dışında oynayış olsun savaş hissiyatı olsun PUBG bunları gerçekten hissettiriyor.

Fortnite ise ne kadar iyi nişan alma yeteneğin olursa olsun yapı yapma yeteneğin yoksa çöpsündür. Adama sıkıyorsun hooop adam kendine kale inşa ediyor. Kapışamıyorsun ki herşey kırılıyor. Adamlar bir zıplıyor 3 metre havaya zıplaya zıplaya tavşan gibi savaşıyorsun komik geliyor bana. Gerçek dışı ve saçma bir oyun bana göre. PUBG alınamıyorsa oynanır ama alınabiliyorsa kesinlikle PUBG.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…