PUBG mi, Fortnite mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajları okumaya geldim. En iyi bu şekilde açıklanabilirdi sanırım. Bana göre Fortnite online oyun piyasasındaki nadir oynanabilir oyunlardandır.

PUBG tercih ederim. Benim için grafik daha önemlidir. Piksel Piksel Anadolu oyunları sevmiyorum.

Piksel piksel? Şunu anlamyorsunuz, Fortnite'ın grafikleri kötü değil. Grafik bakımından girdiği sınıf farklı, oyunun gerçek ile birebir olma gibi bir amacı yok. Eğer olsaydı eminim PUBG'den çok daha iyi olurdu.

Hem grafik hem oynayış açısından bence PUBG daha iyi. Fortnite daha çok çocuksu grafikler içeriyor. Bide ücretsiz olunca hileler ve sizi oyundan soğutan oyuncular eksik olmuyor.

Başından beri hile ve bug olan bir PUBG varken Fortnite hakkında bunu demek komik, ki PUBG'de olan gibi hileler hiçbir zaman olmadı.

Tamamen tercih meselesi sonuç olarak, oyun oynanışı açısından hangisi hoşuna gidiyorsa onu oynayabilirsin, o bakımdan farklı BR türüne giriyor.

Hem grafik hem oynayış açısından bence PUBG daha iyi. Fortnite daha çok çocuksu grafikler içeriyor. Bide ücretsiz olunca hileler ve sizi oyundan soğutan oyuncular eksik olmuyor.
Cidden Fortnite da hile olduğunu mu söylüyorsunuz? Pubg'i sırf hileden bıraktım Fortnite'a geçtim.

Pubg'i 500 saat oynamam var bir süre sonra anlıyorsun ki hep aynı şeyi tekrarlıyor fakat Fortnite bir çok güncellemeyle eğlenceli modlar vs şeyler geliyor ve oyunu sıkılmadan oynamanızı sağlıyor. Pubg'i oynadığım ilk zamanlar arkadaşlarımla beraber çok zevkliydi. 2 Oyunda arkadaşlarla beraber zevkli olduğu için arkadaşlarınız genelde hangisini oynuyorsa onu tercih etmenizi öneririm.

PUBG bana göre birkaç adım önde. Ancak ikisini de bilgisayarında tutabilirsin. Fortnite zaten ücretsiz, durmasında sakınca yok.

PUBG adam arkandaysan kurtulma şansım yok bir de battle royale oyununda gerçeklik aramak? 100 kişi uçaktan atlayıp ölümüne savaşması her gün yaşanan olaylar(!) PUBG oynamadan önce PUBG Fortnite iyi olduğunu oynayınca fikrim değişti. PUBG çok kolay ölünüyor Fortnite daha rekabetçi olduğunu düşünüyorum yapı savaşları eğlenceli olabiliyor ve Fortnite ne gelirse uyuyor kimse bu silah olmadı demiyor. Tercihim Fortnite.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…