Arkadaş gerekli ancak PUBG'deki solo modu ile kazanmak zor değil. Ses kastığınız ve biraz da FPS oyunlarında yeteneğiniz varsa kazanmanız çok olası. Çünkü herkes tek. Ancak ben 4 kişilik modu seviyorum. Oyun ruslarla dolu değil. Kaliteli oyuncular denk geliyor ve muhabbetleri de iyi olduğu gibi oynayış da zevk veriyor. TSİ 02:00'dan sonra özellikle daha kaliteli insanlar geliyorBir kere ikisinde de arkadaş ihtiyacın var. Evet PUBG bireysel olarak oynamak diğerine göre daha olağan bir durum ama 100 kişinin arasında seni kollayan birisi olmadığı için yani yalnız olduğun için kazanman çok zor. İkisinde de oynayacak 3-4 arkadaş gerekli yani.
Oyun hakkında pek bir bilgim yok ama dün adam soloda arkadaş ile nasıl oynanır diye video çekmişlerdi. Yani bu demek oluyor ki soloda bile grup oluyorlar. Böyle tiplerde mevcutmuş yani.Arkadaş gerekli ancak PUBG'deki solo modu ile kazanmak zor değil. Ses kastığınız ve biraz da FPS oyunlarında yeteneğiniz varsa kazanmanız çok olası. Çünkü herkes tek.
Kesinlikle katılıyorum cidden çok zevk veriyor. Hele sonlara doğru artık benim kalp atışlarım hızlanıyor ya.Arkadaş gerekli ancak PUBG'deki solo modu ile kazanmak zor değil. Ses kastığınız ve biraz da FPS oyunlarında yeteneğiniz varsa kazanmanız çok olası. Çünkü herkes tek. Ancak ben 4 kişilik modu seviyorum. Oyun ruslarla dolu değil. Kaliteli oyuncular denk geliyor ve muhabbetleri de iyi olduğu gibi oynayış da zevk veriyor. TSİ 02:00'dan sonra özellikle daha kaliteli insanlar geliyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.