PUBG mi? Friday the 13th: The Game mi?

Benimde baştan beri almak istediğim bir oyundu ama steam yaz indirimde zaten indirime girmeyeceğini bildiğim için almadım. Şimdi PUBG yi alabilirim rahatlıkla. :D

Bir kere ikisinde de arkadaş ihtiyacın var. Evet PUBG bireysel olarak oynamak diğerine göre daha olağan bir durum ama 100 kişinin arasında seni kollayan birisi olmadığı için yani yalnız olduğun için kazanman çok zor. İkisinde de oynayacak 3-4 arkadaş gerekli yani.

PUBG öneririm. Friday 13th nin eksi yönleri var ama küçümsenmeyecek şekilde. Eksilerinin çoğu da düzelmeyecek bence çünkü oyun erken erişimde değil hatırladığım kadarıyla. Şimdi aklıma gelen eksilerden bahsedeyim. Oyunu oynayan çoğu kişi belirli bir saati geçince zaten bunlarla karşılaşacaktır.
- Jason karakteri olmayanlar oyundan çıkabiliyor. Ve bunun karşılığı olarak bir ceza yok. Oyuna direk geride başlıyorsunuz.
- Oyunda rapor ve ban sistemi yok.
- Genellikle bu yazacağımı iki veya üç kişi birlikte girenler yapıyor. Örnek olarak iki kişi birlikte girdi varsayalım. Biri Jason diğeri kurban oldu. Kurban bir yerlerden harita bularak veya diğer kurbanların yanında gezerek yerlerini Jason karakterini oynayan arkadaşına söylüyor. Jason karakterini oynayan arkadaşı kurban olan arkadaşı dışında bütün kurbanları öldürüyor. En son çok fazla XP kazanan Jason ın arkadaşı olan kurban oluyor.
- Bottan atlıyorsunuz birde bakmışsınız denizin üzerinde yürüyorsunuz.
Bu yazdıklarım beni en rahatsız edenler en son yazdığım dışında buglar da var sadece o değil onu bug da olduğunu belirtmek için yazdım bu bug olayları güncellemeler ile düzeltilebilir. Fakat ban sistemi ve rapor sistemi zor gelir gibi. Eğer gelirse bug lar zamanla düzeltilir ama bu rapor sisteminin acilen gelmesi lazım.

Bir kere ikisinde de arkadaş ihtiyacın var. Evet PUBG bireysel olarak oynamak diğerine göre daha olağan bir durum ama 100 kişinin arasında seni kollayan birisi olmadığı için yani yalnız olduğun için kazanman çok zor. İkisinde de oynayacak 3-4 arkadaş gerekli yani.
Arkadaş gerekli ancak PUBG'deki solo modu ile kazanmak zor değil. Ses kastığınız ve biraz da FPS oyunlarında yeteneğiniz varsa kazanmanız çok olası. Çünkü herkes tek. Ancak ben 4 kişilik modu seviyorum. Oyun ruslarla dolu değil. Kaliteli oyuncular denk geliyor ve muhabbetleri de iyi olduğu gibi oynayış da zevk veriyor. TSİ 02:00'dan sonra özellikle daha kaliteli insanlar geliyor :)

Arkadaş gerekli ancak PUBG'deki solo modu ile kazanmak zor değil. Ses kastığınız ve biraz da FPS oyunlarında yeteneğiniz varsa kazanmanız çok olası. Çünkü herkes tek.
Oyun hakkında pek bir bilgim yok ama dün adam soloda arkadaş ile nasıl oynanır diye video çekmişlerdi. Yani bu demek oluyor ki soloda bile grup oluyorlar. Böyle tiplerde mevcutmuş yani.
Diğer yandan bende ikisi arasından PUBG öneririm.

Arkadaş gerekli ancak PUBG'deki solo modu ile kazanmak zor değil. Ses kastığınız ve biraz da FPS oyunlarında yeteneğiniz varsa kazanmanız çok olası. Çünkü herkes tek. Ancak ben 4 kişilik modu seviyorum. Oyun ruslarla dolu değil. Kaliteli oyuncular denk geliyor ve muhabbetleri de iyi olduğu gibi oynayış da zevk veriyor. TSİ 02:00'dan sonra özellikle daha kaliteli insanlar geliyor :)
Kesinlikle katılıyorum cidden çok zevk veriyor. Hele sonlara doğru artık benim kalp atışlarım hızlanıyor ya.:utanç: Birde optimizesini azda olsa hallederseler oynanacak kıvama iyice gelir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı