Bende eğer arkadaşlar yorum yazıp tavsiye ederlerse PUBG alacağım çünkü yıllardır çok istiyordum ama bir türlü bilgisayarım kaldırmıyordu şu an kaldırıyor. Ve + 60 FPS alabilecek durumdayım
PUBG Mobile o PUBG zevkini vermiyor o zevki alamıyorsun.
Bot gelmesi benim için çok sorun değil ilk ranklarda açıkçası çünki benim oyuna alışmamı sağlar mekaniğine fiziğine vs. en çok hile gelmesi bi tık sıkıntı onuda dediğiniz gibi rank atlayarak hallederiz.
Bende eğer arkadaşlar yorum yazıp tavsiye ederlerse PUBG alacağım çünki yıllardır çok istiyordum ama bir türlü bilgisayarım kaldırmıyordu şuan kaldırıyor.Ve + 60 fps alabilecek durumdayım
Pubg Mobil o pubg zevkini vermiyor o zevki alamıyorsun.
Bot gelmesi benim için çok sorun değil ilk ranklarda açıkçası çünkü benim oyuna alışmamı sağlar mekaniğine fiziğine vs. en çok hile gelmesi bir tık sıkıntı onu da dediğiniz gibi rank atlayarak hallederiz.
Hocam oyunu 1 gündür oynuyorum, güzel oyun bana öyle aman aman iyi oyuncular gelmedi çok bot da gelmedi. 15 maç oynadım ileride ne olur bilmem ama bence hak ediyor.
Hocam oyunu 1 gündür oynuyorum, güzel oyun bana öyle aman aman iyi oyuncular gelmedi çok bot da gelmedi. 15 maç oynadım ileride ne olur bilmem ama bence hak ediyor.