PUBG mi, Ranch mi?

Dediğiniz doğru hocam. Ben hep teneke kafalardan görüp istiyordun bugüne nasip oldu ben deneyimimi yazarım buraya.

34 GB.

Hile ilk ranklarda geliyor aynı zaman da botlar da öyle, fakat hile gelince rank yükselemiyorsun falan haketmiyor bence parasını.
Bot gelmesi benim için çok sorun değil ilk ranklarda açıkçası çünki benim oyuna alışmamı sağlar mekaniğine fiziğine vs. en çok hile gelmesi bi tık sıkıntı onuda dediğiniz gibi rank atlayarak hallederiz.

Gelen 8GB güncellemeden sonra 34GB.

Hocam oyunu 1 gündür oynuyorum, güzel oyun bana öyle aman aman iyi oyuncular gelmedi çok bot da gelmedi. 15 maç oynadım ileride ne olur bilmem ama bence hak ediyor.

Hocam oyunu 1 gündür oynuyorum, güzel oyun bana öyle aman aman iyi oyuncular gelmedi çok bot da gelmedi. 15 maç oynadım ileride ne olur bilmem ama bence hak ediyor.
Bende bir konu açtım hakediyormu parasını diye hakediyor diye dediler bende indirdim oyunu bi bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…