PUBG Mobil 60 FPS kilidi nasıl kaldırılır?

Mehmet002

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7 4770
Gt 730
8gb single ram
Merhaba cihazım PUBG'de 60FPS sabit alıyor (telefonun kendi göstergesinde) daha fazla alabileceğini düşünüyorum bu kilit nasıl kalkar? Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazım 120Hz desteği var ama 60FPS kilit olduğu için girince otomatik 60Hz'ye düşüyor 70-80 görür diye tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Game Turbo'da ki değer doğru değil. 45FPS alabiliyor cihazın maksimum stok olarak. GFX Tool gibi 3.parti uygulamalar veya config ile kaldırabilirsin. Ban yeme riski var. Kullanıp kullanmamak sana kalmış.

FPS limitini kaldırırsan işlemci çok ısınır ve yorulur, hasar görebilir. Eğer normalde 40FPS veriyorsa artık 30FPS zor verir hale gelir. O FPS limiti keyif olsun diye koyulmuş bir şey değil. (İşlemci daha çok işlem yapacağından daha çok ısınacaktır)

Ayrıyeten telefona zarar vermiş olursun sırf birkaç ay FPS artsın diye yapılacak bir işlem değil.

Şimdi birisi gelecek bilgisayarda böyle bir şey yok diyecek, ARM işlemci ile X64 işlemci bir değil. Telefondaki işlemci pasif soğutma ile çalışıyor, sabah akşam oyun için üretilmiş bir şey değil.

Son düzenleme:

Tamamdır teşekkür ederim, 60FPS de gayet iyi bir değer ama birkaç tanıdığım 90 alır o ayar yap dediler de bilmediğim için sorayım dedim. Tekrar teşekkür ederim.

Game Turbo'da ki değer doğru değil. 45FPS alabiliyor cihazın maksimum stok olarak. GFX Tool gibi 3.parti uygulamalar veya config ile kaldırabilirsin. Ban yeme riski var. Kullanıp kullanmamak sana kalmış.
Cihaz ayarlarından anlık göstergeci açtım Game Turbo nun değil (geliştirici seçeneklerinde bulunan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…