Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 29 Nisan 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. PUBG Mobil'de Fare hassasiyetimi vs. her şeyi çok güzel şekilde ayarladım çok güzel oldu fakat anlamadığım bir yer var o da: Ateş Etme Animasyon Hassasiyeti. Bu nedir? Yani bunu azaltıp çoğaltınca ne olur? Tüm dürbünler için. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2019
Merhaba arkadaşlar. PUBG Mobil'de Fare hassasiyetimi vs. her şeyi çok güzel şekilde ayarladım çok güzel oldu fakat anlamadığım bir yer var o da: Ateş Etme Animasyon Hassasiyeti. Bu nedir? Yani bunu azaltıp çoğaltınca ne olur? Tüm dürbünler için.
O onurkapan Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2019 #2 1. Dürbün açık ancak henüz ateş etmeye basmadan olan hassasiyet. 2. Dürbün açık ateş ederken"tuşa bastığın an" hassasiyet. Yukarıdaki gibi düşünebilirsin. Artı 0 Eksi
1. Dürbün açık ancak henüz ateş etmeye basmadan olan hassasiyet. 2. Dürbün açık ateş ederken"tuşa bastığın an" hassasiyet. Yukarıdaki gibi düşünebilirsin.
KS KS Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 29 Nisan 2019 #3 onurkapan dedi: 1. Dürbün açık ancak henüz ateş etmeye basmadan olan hassasiyet. 2. Dürbün açık ateş ederken"tuşa bastığın an" hassasiyet. Yukarıdaki gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynen öyleymiş. Harika Çok teşekkür ederim. onurkapan dedi: 1. Dürbün açık ancak henüz ateş etmeye basmadan olan hassasiyet. 2. Dürbün açık ateş ederken"tuşa bastığın an" hassasiyet. Yukarıdaki gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam birde lazer nişangah için %14 yaptım sizce nasıl. Son düzenleme: 29 Nisan 2019 Artı 0 Eksi
onurkapan dedi: 1. Dürbün açık ancak henüz ateş etmeye basmadan olan hassasiyet. 2. Dürbün açık ateş ederken"tuşa bastığın an" hassasiyet. Yukarıdaki gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynen öyleymiş. Harika Çok teşekkür ederim. onurkapan dedi: 1. Dürbün açık ancak henüz ateş etmeye basmadan olan hassasiyet. 2. Dürbün açık ateş ederken"tuşa bastığın an" hassasiyet. Yukarıdaki gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam birde lazer nişangah için %14 yaptım sizce nasıl.
O onurkapan Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2019 #4 Mouse DPI' ına göre değişir, şahsen ben %20 olarak kullanıyorum. Artı 0 Eksi