PUBG Mobil Emülatör için Windows Sürümü Tavsiyesi

Güncel sistemler için her zaman Windows 10'u tavsiye etmekteyiz. PUBG Emülatörü de hala optimizasyon konusunda çeşitli sorunlara ev sahipliği yapıyor. Bu sebeple hangi Windows sürümünü seçtiğinizin pek bir önemi kalmayacak . Fakat aralarından en günceli Windows 10'u kurmanız daha yararlı olacaktır.

Size önerim Phoenix OS kullanmanız. Tencent baştan sona optimizasyon sorunu yaşayan bir emülatör. Güncelleme geliyor. Tencet harika. Güncelleme geliyor tencent çöp. Phoenix OS android işletim sistemidir. Phoenix OS hakkında youtube,forum,google'de bir çok açıklama mevcut

Hiçbir emulatör performanslı çalışmıyor zaten donanımla sağlıklı iletişim kuramadığı için. Tavsiyem yeni bir Android işletim sistemini Windows'un yanına kurmanız. Phoenix OS ile çok yüksek performansda PUBG Mobile oynayabilirsiniz. Buyrun kurulum rehberi de burada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbir emulatör performanslı çalışmıyor zaten donanımla sağlıklı iletişim kuramadığı için. Tavsiyem yeni bir Android işletim sistemini Windows'un yanına kurmanız. Phoenix OS ile çok yüksek performansda PUBG Mobile oynayabilirsiniz. Buyrun kurulum rehberi de burada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denemekte fayda var. Windows tabanlı programlar, bu işletim sisteminde çalışıyor mu? Yani sadece pubg emülatörü kullanabiliriz? Mevcut sistemi doğru tanır mı, ekran kartını, işlemciyi vs?
Denilenleri yaptım, yalnız bu ekranda sürekli bekliyor. Noktalar ekranı doldurdu ama program açılmadı. :(

Dosya Ekleri

• DSC_0026.JPG
    DSC_0026.JPG
    302,5 KB · Görüntüleme: 3.296
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı