ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2018 #1 Gecen gun oyunu sildim. Bugun tekrar yukledim fakat guest hesabima erisemiyorum yeni hesap acmak zorunda kaldim ayni sekilde guest olarak. Nasil eski hesabimi alabilirim 34 level falandi.
Gecen gun oyunu sildim. Bugun tekrar yukledim fakat guest hesabima erisemiyorum yeni hesap acmak zorunda kaldim ayni sekilde guest olarak. Nasil eski hesabimi alabilirim 34 level falandi.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 8 Kasım 2018 #2 Kurtaramazsınız malef. Guest olarak giriş yaptığınızda bu konuda uyarıyor zaten. Artı 0 Eksi
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.473 Çözümler 15 8 Kasım 2018 #3 Alamazsın. Üşenip hesap açsaydın ondan devam edebilirdin. Guest adı üstünde Misafir girişi demek. Bende üşenmiştim açmaya baya level kastığım hesabı kaybettim. Artı 0 Eksi
Alamazsın. Üşenip hesap açsaydın ondan devam edebilirdin. Guest adı üstünde Misafir girişi demek. Bende üşenmiştim açmaya baya level kastığım hesabı kaybettim.