SWampy_Tr Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Çok para yatıran biri değilim, deneyimli biri varsa diye sormak istedim. RP zaten aldım, aklımda yoldaş almak var. Siz ne alırdınız?
Çok para yatıran biri değilim, deneyimli biri varsa diye sormak istedim. RP zaten aldım, aklımda yoldaş almak var. Siz ne alırdınız?
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.093 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 Yatırmadıysanız hiç yatırmamanız daha iyi diye düşünüyorum bir süre sonra ondanda sıkılıyoruz ve pişman oluyoruz oyunu bırakıyoruz v.s ama illa yatırıcaksan yoldaşlar sevimli alabilirsin.
Yatırmadıysanız hiç yatırmamanız daha iyi diye düşünüyorum bir süre sonra ondanda sıkılıyoruz ve pişman oluyoruz oyunu bırakıyoruz v.s ama illa yatırıcaksan yoldaşlar sevimli alabilirsin.
hakandemi Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 Yatırma gerek yok eğer zenginsen yatır
SWampy_Tr Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #4 hakandemi dedi: Yatırma gerek yok eğer zenginsen yatır Genişletmek için tıkla... Yaptık bi hata yatırdık. Çok yatırmadım zaten büyük bi kısmını geri dönüşden verdi. En iyi şekilde değerlendirmek istiyorum
hakandemi dedi: Yatırma gerek yok eğer zenginsen yatır Genişletmek için tıkla... Yaptık bi hata yatırdık. Çok yatırmadım zaten büyük bi kısmını geri dönüşden verdi. En iyi şekilde değerlendirmek istiyorum
Kod6007 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #5 600 uclik Godzilla ödül yolunun kilidini açabilirsin 2 tane destansı Godzilla seti veriyor ödül yolunun 20. Ve 30 kademelerinde
600 uclik Godzilla ödül yolunun kilidini açabilirsin 2 tane destansı Godzilla seti veriyor ödül yolunun 20. Ve 30 kademelerinde