tkg Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 PUBG mobili YouTube'da bayağıdır izliyorum ama hiç adam akıllı başlamadım. Sizce başlayım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.113 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 Sadece mobilseniz başlanabilir.
9 917382 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 767 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Başlamayın bence. Ben de geçen bir deneyeyim dedim de hiç zevk almadım.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 24 Mayıs 2021 #4 Başlama bence. Yakında yeni oyunu çıkacak oraya başlayın başlicaksanız.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 24 Mayıs 2021 #5 tkg dedi: PUBG mobili YouTube'da bayağıdır izliyorum ama hiç adam akıllı başlamadım. Sizce başlayım mı? Genişletmek için tıkla... Boş verin. İyi bir sisteminiz varsa Call of duty warzone başlayın. Bunu oynamış biri olarak söylüyorum. O oyun ölüyor ve hile dolu.
tkg dedi: PUBG mobili YouTube'da bayağıdır izliyorum ama hiç adam akıllı başlamadım. Sizce başlayım mı? Genişletmek için tıkla... Boş verin. İyi bir sisteminiz varsa Call of duty warzone başlayın. Bunu oynamış biri olarak söylüyorum. O oyun ölüyor ve hile dolu.
T ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2021 #6 tkg dedi: PUBG Mobile'i YouTube'da bayağıdır izliyorum ama hiç adam akıllı başlamadım. Sizce başlayım mı? Genişletmek için tıkla... Başlamayın derim. Onun yerine CoD: Mobile öneririm.
tkg dedi: PUBG Mobile'i YouTube'da bayağıdır izliyorum ama hiç adam akıllı başlamadım. Sizce başlayım mı? Genişletmek için tıkla... Başlamayın derim. Onun yerine CoD: Mobile öneririm.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #7 Çok sapıttı. Başlamayın Mobil'e. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
ulasozeken Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 346 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #8 tkg dedi: PUBG Mobile'i YouTube'da bayağıdır izliyorum ama hiç adam akıllı başlamadım. Sizce başlayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk çıktığı zamanlar zevkliydi fakat artık hile sayısı çok fazla zevk alacağınızı sanmıyorum.
tkg dedi: PUBG Mobile'i YouTube'da bayağıdır izliyorum ama hiç adam akıllı başlamadım. Sizce başlayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk çıktığı zamanlar zevkliydi fakat artık hile sayısı çok fazla zevk alacağınızı sanmıyorum.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #9 TheRealKurtCobain dedi: Boş verin. İyi bir sisteminiz varsa Call of duty warzone başlayın. Bunu oynamış biri olarak söylüyorum. O oyun ölüyor ve hile dolu. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Mobile galiba. O yüzden Pubg Mobile iyi olabilir.
TheRealKurtCobain dedi: Boş verin. İyi bir sisteminiz varsa Call of duty warzone başlayın. Bunu oynamış biri olarak söylüyorum. O oyun ölüyor ve hile dolu. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Mobile galiba. O yüzden Pubg Mobile iyi olabilir.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.888 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 24 Mayıs 2021 #10 tkg dedi: PUBG mobili YouTube'da bayağıdır izliyorum ama hiç adam akıllı başlamadım. Sizce başlayım mı? Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı yıllar efsaneydi şimdi sadece çocuklar var ya da araplar.
tkg dedi: PUBG mobili YouTube'da bayağıdır izliyorum ama hiç adam akıllı başlamadım. Sizce başlayım mı? Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı yıllar efsaneydi şimdi sadece çocuklar var ya da araplar.