Arda_Topaloglu Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 PUBG Mobile oynuyorum ve telefon 30 FPS destekliyor sizce 30 FPS oynanır mı?
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #2 1 FPS bile oynanır.
apexearth Zeptopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 Arda_Topaloglu dedi: PUBG Mobile oynuyorum ve telefon 30 FPS destekliyor sizce 30 FPS oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Zevk alamazsın,bootcamp gibi kalabalık yerlerde daha fazla düşer.
Arda_Topaloglu dedi: PUBG Mobile oynuyorum ve telefon 30 FPS destekliyor sizce 30 FPS oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Zevk alamazsın,bootcamp gibi kalabalık yerlerde daha fazla düşer.
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 4 Eylül 2022 #4 Günümüzde pek zevk vermeyebilir ama oynanır. Telefon modeliniz nedir? Ban riski falan yoksa ve yasalsa Config kullanabilirsiniz. FPS arttırma Config'i, GFX Tool vs.
Günümüzde pek zevk vermeyebilir ama oynanır. Telefon modeliniz nedir? Ban riski falan yoksa ve yasalsa Config kullanabilirsiniz. FPS arttırma Config'i, GFX Tool vs.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 4 Eylül 2022 #5 PUBG Mobile oynayan mi kaldi? Ki oynanmaz.
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #6 gutibey dedi: Günümüzde pek zevk vermeyebilir ama oynanır. Telefon modeliniz nedir? Ban riski falan yoksa ve yasalsa Config kullanabilirsiniz. FPS arttırma Config'i, GFX Tool vs. Genişletmek için tıkla... Yok ama işlemciye çok zarar verir.
gutibey dedi: Günümüzde pek zevk vermeyebilir ama oynanır. Telefon modeliniz nedir? Ban riski falan yoksa ve yasalsa Config kullanabilirsiniz. FPS arttırma Config'i, GFX Tool vs. Genişletmek için tıkla... Yok ama işlemciye çok zarar verir.
apexearth Zeptopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #7 LastEmperor dedi: PUBG Mobile oynayan mi kaldi? Ki oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Oyunu çok bozdular, çok fazla mod, çok fazla gereksiz skin, kitlesi desen belli çoluk çocuk.
LastEmperor dedi: PUBG Mobile oynayan mi kaldi? Ki oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Oyunu çok bozdular, çok fazla mod, çok fazla gereksiz skin, kitlesi desen belli çoluk çocuk.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Eylül 2022 #8 Zor karşına 60 veya 90 FPS birisi gelince avantajsız duruma düşeceksin. Zevkine öylesine oynuyorsan çok da takmazsın.
Zor karşına 60 veya 90 FPS birisi gelince avantajsız duruma düşeceksin. Zevkine öylesine oynuyorsan çok da takmazsın.
ForzaX Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2022 #9 Ben 15 fps oynamıştım kanser oldum. 30 fps de pek zevk vermez.