PUBG Mobile %50'de takılıyor

selcuk.selcuk

Centipat
Katılım
12 Mart 2020
Mesajlar
1
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım Toshiba Steel i7 işlemcili bir leptop 8 GB RAM 4 GB'de ekran kartı var bilgisayardan o kadar anlamam.
Konumuza gelecek olursak PUBG Mobile indirmiştim tencent uygulamasıyla 6-7 ay girmedim şimdi tekrar girmek istiyorum bir türlü açılmadı bende silip baştan gameloop yükledim o da aow motorunu kurmadı %50'de takılıyor. Ne yapmam lazım? İnternetten baktım. Önceki PUBG mobilden hiç dosya kalmayacak şekilde sildim. Sonra bir kod vererek yönetici durumunda o kodu yazarak sıfırlama yaptım. O da olmadı.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı