half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #11 tuzefx dedi: Booster kullan Genişletmek için tıkla... Hangi booster?
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 27 Aralık 2023 #12 half life oyuncusu dedi: Yok pek bir şey yok hesapda 45 FPS akıcı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum cihazının işlemcisi 90 FPS için yetersiz dediğin şuna benziyor 2010'lu laptopa 120 Hz monitör takıp "bu laptop niye GTA V de 120 FPS almıyor" demeye benziyor cihazın sınırlarını zorlama elinde kalır sonra.
half life oyuncusu dedi: Yok pek bir şey yok hesapda 45 FPS akıcı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum cihazının işlemcisi 90 FPS için yetersiz dediğin şuna benziyor 2010'lu laptopa 120 Hz monitör takıp "bu laptop niye GTA V de 120 FPS almıyor" demeye benziyor cihazın sınırlarını zorlama elinde kalır sonra.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 27 Aralık 2023 #13 Son bir şey daha yazayım hesabında çok bir şey yoksa sanırım oyunu cok oynamamıssın ve bu da tecrubelı bır oyuncu olmadıgını gosterır. Eğer dersenki "60FPS olayım herkesı yenerım" Boyle bir şey zor olur.
Son bir şey daha yazayım hesabında çok bir şey yoksa sanırım oyunu cok oynamamıssın ve bu da tecrubelı bır oyuncu olmadıgını gosterır. Eğer dersenki "60FPS olayım herkesı yenerım" Boyle bir şey zor olur.
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 27 Aralık 2023 #14 half life oyuncusu dedi: Hangi booster? Genişletmek için tıkla... Kardeşim o cihazın işlemcisi ile 90 FPS alamazsın. Gidip boşuna booster ile falan uğraşma sonra 3.parti yazılımdan ban yiyebilirsin.
half life oyuncusu dedi: Hangi booster? Genişletmek için tıkla... Kardeşim o cihazın işlemcisi ile 90 FPS alamazsın. Gidip boşuna booster ile falan uğraşma sonra 3.parti yazılımdan ban yiyebilirsin.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #15 90 FPS aşırı onu anladım en azından 60 FPS versin.
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.186 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Aralık 2023 #16 half life oyuncusu dedi: 90 FPS aşırı onu anladım en azından 60 FPS versin. Genişletmek için tıkla... 4:3 oynayabilirsin nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama perf atar herhalde.
half life oyuncusu dedi: 90 FPS aşırı onu anladım en azından 60 FPS versin. Genişletmek için tıkla... 4:3 oynayabilirsin nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama perf atar herhalde.
tuzefx Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #17 half life oyuncusu dedi: Hangi booster. Genişletmek için tıkla... half life oyuncusu dedi: Hangi booster? Genişletmek için tıkla... Bunu biraz da deneyerek görebilirsin ama ücret ödemicem uğraşmayacağım falan filan diyorsan GS'me Turbo dene.
half life oyuncusu dedi: Hangi booster. Genişletmek için tıkla... half life oyuncusu dedi: Hangi booster? Genişletmek için tıkla... Bunu biraz da deneyerek görebilirsin ama ücret ödemicem uğraşmayacağım falan filan diyorsan GS'me Turbo dene.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #18 tuzefx dedi: Bunu biraz da deneyerek görebilirsin ama ücret ödemicem uğraşmayacağım falan filan diyorsan GS'me Turbo dene. Genişletmek için tıkla... Game Turbo o kadar etki yapmiyor sadece daha stabil oluyor oyunda 45 FPS olduğu için enfazla o kadar alıyor.
tuzefx dedi: Bunu biraz da deneyerek görebilirsin ama ücret ödemicem uğraşmayacağım falan filan diyorsan GS'me Turbo dene. Genişletmek için tıkla... Game Turbo o kadar etki yapmiyor sadece daha stabil oluyor oyunda 45 FPS olduğu için enfazla o kadar alıyor.
tuzefx Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #19 half life oyuncusu dedi: Game Turbo o kadar etki yapmiyor sadece daha stabil oluyor oyunda 45 FPS olduğu için enfazla o kadar alıyor. Genişletmek için tıkla... Game booster 4X öneririm olabilir ama paralı
half life oyuncusu dedi: Game Turbo o kadar etki yapmiyor sadece daha stabil oluyor oyunda 45 FPS olduğu için enfazla o kadar alıyor. Genişletmek için tıkla... Game booster 4X öneririm olabilir ama paralı