E Efe Ergin Decapat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 6 10 Aralık 2020 #1 Öncelikle merhabalar. GameLoop kullanıyordum oyuna girdiğim zaman emilatör saptandı diyor ve orada oyun donuyor tıklıyorum ama gitmiyor. (Bilgisayar donmuyor) Şu an smartgaga yükledim. Oyuna tıklıyorum starting PUBG Mobile ekranındayken emülatörün anasayfasına atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Öncelikle merhabalar. GameLoop kullanıyordum oyuna girdiğim zaman emilatör saptandı diyor ve orada oyun donuyor tıklıyorum ama gitmiyor. (Bilgisayar donmuyor) Şu an smartgaga yükledim. Oyuna tıklıyorum starting PUBG Mobile ekranındayken emülatörün anasayfasına atıyor.
1 1FPS Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #2 Hocam Resmi Pubg Mobile emilatörü olarak gözüküyor GameLoop.Ama şu konuya bakarsanız dahan iyi olur. emilatör saptandı Artı 0 Eksi
Hocam Resmi Pubg Mobile emilatörü olarak gözüküyor GameLoop.Ama şu konuya bakarsanız dahan iyi olur. emilatör saptandı
KS KS E Efe Ergin Decapat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 6 10 Aralık 2020 #3 teşekkürler Artı 0 Eksi
1 1FPS Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 Efe Ergin dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Beğenerek teşekkür edebilirsiniz. Artı 0 Eksi