T TheYunus24 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2018 #1 PUBG Mobile acilmama sorunu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2018
TAHAU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 1.663 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Aralık 2018 #2 APK'mı kurdun yoksa Google Play'den mi?
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 19 Aralık 2018 #3 Apk dosyası üzerinden kurulum yapmışsınız galiba. Obb dosyaları eksik. Yani data dosyaları. Kaldırıp Play Store'dan indirmeyi deneyin.
Apk dosyası üzerinden kurulum yapmışsınız galiba. Obb dosyaları eksik. Yani data dosyaları. Kaldırıp Play Store'dan indirmeyi deneyin.
T TheYunus24 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2018 #4 TAHAU dedi: APK'mı kurdun yoksa Google Play'den mi? Genişletmek için tıkla... Google playden
T TheYunus24 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2018 #5 NooName dedi: Apk dosyası üzerinden kurulum yapmışsınız galiba. Obb dosyaları eksik. Yani data dosyaları. Kaldırıp Play Store'dan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Apk üzerinden indirmedim
NooName dedi: Apk dosyası üzerinden kurulum yapmışsınız galiba. Obb dosyaları eksik. Yani data dosyaları. Kaldırıp Play Store'dan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Apk üzerinden indirmedim
T TheYunus24 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2018 #6 Oyunu sildim,tekrar yüklerken oyun anında indi ve aynı hatayı verdu
R Regionella Megapat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 820 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2018 #7 Emülatör ayarlarından WIFI seçeneğini mi kapadınız?
T TheYunus24 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2018 #8 Regionella dedi: Emülatör ayarlarından WIFI seçeneğini mi kapadınız? Genişletmek için tıkla... Emülatör ayarları nedir? Oyunun ayarlarını kurcalamadim
Regionella dedi: Emülatör ayarlarından WIFI seçeneğini mi kapadınız? Genişletmek için tıkla... Emülatör ayarları nedir? Oyunun ayarlarını kurcalamadim
R Regionella Megapat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 820 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2018 #9 Android emülatörlerde aynı telefondaki gibi WIFI açma kapama seçeneği oluyor, onda sıkıntı olabilir. 4.5G ile girmeyi denediniz mi?
Android emülatörlerde aynı telefondaki gibi WIFI açma kapama seçeneği oluyor, onda sıkıntı olabilir. 4.5G ile girmeyi denediniz mi?
T TheYunus24 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2018 #10 Regionella dedi: Android emülatörlerde aynı telefondaki gibi WIFI açma kapama seçeneği oluyor, onda sıkıntı olabilir. 4.5G ile girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman 4g ile giris yapıyorum ama son güncellemeden sonra bu hale geldi oyun
Regionella dedi: Android emülatörlerde aynı telefondaki gibi WIFI açma kapama seçeneği oluyor, onda sıkıntı olabilir. 4.5G ile girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman 4g ile giris yapıyorum ama son güncellemeden sonra bu hale geldi oyun