İ İbrahimA Centipat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 5 5 Aralık 2019 #1 Yardım edin ekran böyle kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2019
Çözüm S Silinen üye 155723 5 Aralık 2019 Emulatörü komple kaldırın oyun dosyalarını da emülatörün kurulu olduğu klasörü komple silerek kaldırın. Emülatörü yeniden indirip kurun düzelecektir.
Emulatörü komple kaldırın oyun dosyalarını da emülatörün kurulu olduğu klasörü komple silerek kaldırın. Emülatörü yeniden indirip kurun düzelecektir.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 5 Aralık 2019 #3 (Eğer ki konu doğru yere açıldıysa) Appstore'den silip yeniden yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS İ İbrahimA Centipat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 5 5 Aralık 2019 #4 SaviorAngel™ dedi: (Eğer ki konu doğru yere açıldıysa) Appstore'den silip yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bro Bilgisayardan İndirdim Acil Yardım İbrahimA dedi: Eki Görüntüle 469023 Yardım edin ekran böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... BİLGİSAYARDAN İNDİRDİM BÖLE KALIYOR ÇÖZÜMÜNÜ BULANA EN İYİ CEVAP VERİCEM Silinen üye dedi: Emulatörü tekrar silip kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim Olmadı Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: (Eğer ki konu doğru yere açıldıysa) Appstore'den silip yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bro Bilgisayardan İndirdim Acil Yardım İbrahimA dedi: Eki Görüntüle 469023 Yardım edin ekran böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... BİLGİSAYARDAN İNDİRDİM BÖLE KALIYOR ÇÖZÜMÜNÜ BULANA EN İYİ CEVAP VERİCEM Silinen üye dedi: Emulatörü tekrar silip kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim Olmadı
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 5 Aralık 2019 #5 Oyun açılırken yanda bir tuş var oraya basın (yuvarlak içerisine aldım), açılan menüden Pubg Mobile'nin logosuna tıklayın ve açılmasını bekleyin. Artı 0 Eksi
Oyun açılırken yanda bir tuş var oraya basın (yuvarlak içerisine aldım), açılan menüden Pubg Mobile'nin logosuna tıklayın ve açılmasını bekleyin.
KS KS İ İbrahimA Centipat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 5 5 Aralık 2019 #6 SaviorAngel™ dedi: Oyun açılırken yanda bir tuş var oraya basın (yuvarlak içerisine aldım), açılan menüden Pubg Mobile'nin logosuna tıklayın ve açılmasını bekleyin.Eki Görüntüle 469068 Genişletmek için tıkla... Denedim Malesef Gene Aynı Ekrenda Kalıyor İbrahimA dedi: Denedim Malesef Gene Aynı Ekrenda Kalıyor Genişletmek için tıkla... Şimdide bu hatayı verdi nabıcam Son düzenleme: 5 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: Oyun açılırken yanda bir tuş var oraya basın (yuvarlak içerisine aldım), açılan menüden Pubg Mobile'nin logosuna tıklayın ve açılmasını bekleyin.Eki Görüntüle 469068 Genişletmek için tıkla... Denedim Malesef Gene Aynı Ekrenda Kalıyor İbrahimA dedi: Denedim Malesef Gene Aynı Ekrenda Kalıyor Genişletmek için tıkla... Şimdide bu hatayı verdi nabıcam
S Silinen üye 155723 Ziyaretçi 5 Aralık 2019 #7 Emulatörü komple kaldırın oyun dosyalarını da emülatörün kurulu olduğu klasörü komple silerek kaldırın. Emülatörü yeniden indirip kurun düzelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Emulatörü komple kaldırın oyun dosyalarını da emülatörün kurulu olduğu klasörü komple silerek kaldırın. Emülatörü yeniden indirip kurun düzelecektir.